Братята Джей и Марк Дуплас имат договор с НВО и независимо, че драмедията им „Togetherness”, както и комедийната анимация за възрастни „Animals” (на която двамата са изпълнителни продуценти) просъществуваха само по два сезона, през лятото на 2017 се очаква да дебютира нов сериал, дело на съвместните им усилия.

Room 104” ще представлява антология, отново с комедийни характеристики – действието се развива в една единствена стая на обикновена американски мотел, а всеки епизод ще разказва различна история на героите, които просто преминават през тази стая.

https://www.youtube.com/watch?v=jQCYhtlvmZc

Трейлърът доказва, че продуцентите на поредицата и/или братята-създатели на сериала разбират от монтаж – авантюрата изглежда като нещо, на което бихме дали шанс да ни убеди, че си струва да отделим време.

В надписите на първия сезон фигурира дълъг списък с актьори, сред които Джеймс Ван Дер Бийк, Мей Уитман, Филип Бейкър Хол, Спенсър Гарет, Дейви-Блу, Джей Дуплас и др. След скромния успех на „High Maintenance” ще бъде интересно как вярната публика на НВО ще приеме този нов сериал.

Излъчването на „Room 104” стартира от 28 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *