Първи трейлър на „Jumanji: Welcome to the Jungle”

от на 2017-06-30
 

Робин Уилямс и компютърните ефекти от зората на настоящата златната ера са единствената причина да изпитваме някакви сантименти към „Джуманджи” на Джо Джонстън. Никога не ни е бил любим филм (книгата не сме я чели) и по тази причина никога не сме се вълнували от предстоящото му продължение „Jumanji: Welcome to the Jungle”, за което не сме написали нито една новина. И гледайки първия трейлър, добре сме направили.

Действието на „Jumanji: Welcome to the Jungle” се развива наши дни и (съвсем естествено) познатата игра „Джуманджи” е променена от настолна на видео. Променен е и още един важен елемент – вместо светът на играта да нахлуе в нашия, този път децата влизат в света на играта. По конкретно, филмът разказва за четирима тийнейджъри, които буквално са всмукани в света на „Джуманджи”, където приемат формата на аватари, които си избират на случаен принцип. Те откриват, че в „Джуманджи” не просто трябва да се играе, а да се оцелява. За да победят играта и да се върнат в реалния свят, четиримата трябва да се отправят на най-опасното приключение в живота си, да открият какво е оставил Алън Париш преди 20 години и да променят начина, по който мислят за себе си. В противен случай ще останат затворени в играта завинаги…

И последно, преди да видите две версии на първия трейлър, да споменем, че режисьор на „Jumanji: Welcome to the Jungle” Джейк Касдън, познат от комедии като „Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс”, „Палавата класна” и „Секс запис”, а главните роли (на аватарите) се изпълнява от звездите Дуейн „Скалата” Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек. Вижте.

Без коментар! Ако някой смята, че може да се забавлява на този филм, супер, няма да му противоречим и пречим. Ние намираме за интересни и забавни само един-два момента, но като цяло… Не знаем дори, дали Скалата и любимата ни Карън Гилън ще успеят да ни спасят от по-тежки когнитивни увреждания.

Вижте и един плакат.

плакат

Режисьор на „Jumanji: Welcome to the Jungle” е Джейк Касдън („Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс”, „Палавата класна”, „Секс запис”). В ролите са Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън, Джак Блек, Миси Пайл, Боби Канавали, Рис Дарби, Тим Матисън, Алекс Улф, Мдисън Айсман, Ник Джонас и др.

Премиерата е 20 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2017-06-30 at 12:31

  Първия беше доста тъп и едвам изгледах 30-40 мин. Сега и Скалистия не може да ме навие.

  Отговор

  • Riddick
   2017-06-30 at 13:15

   ееее стига бе, само на мен ли първия ми е носталгичен гъдел.
   А сега след това „Без коментар! Ако някой смята, че може да се забавлява на този филм, супер, няма да му противоречим и пречим.“ не смея и да се обадя.


 • UZUMAKI
  2017-06-30 at 13:17

  3aглавието трябваше да е „Welcome to Braindeadville“.

  Отговор

 • Glader
  2017-06-30 at 15:24

  За този не знам, но какво му е лошото на оригинала? За мен е запомнящ се приключенски филм.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-06-30 at 16:43

  И мене не ме кефи оригиналът :(

  Отговор

 • WNKR
  2017-07-01 at 13:34

  Как не ви кефи, оригиналът е незабравима класика от детството, но пък това тук е излишно.

  Отговор

Коментирайте