Трейлър и плакати на анимационния „Ferdinand”

от на 2017-06-15
 

Никой не обича да му размахмат тореадорски плащове пред очите! Но при „Ferdinand” случаят е още по-особен – прекрасен и добродушен, големият бик отказва категорично да се „бие” с противници на арената и решава да се измъкне от злощастното стечение на обстоятелствата заедно с всички останали рогати (и бодливи) приятелчета. Какво да ви обясняваме, направо вижте!

Фердинанд е чаровен, нали? Един от най-известните кечисти-професионалисти Джон Феликс Антъни Сина му дава своя глас, а историята проследява израстването на малкото теле сред едно мексиканско семейство и как нелепа случайност го принуждава да се изправи пред тореадор на арената, но и да си намери нови приятели, с които определено си прекарват добре, докато измислят… план за бягство.

Ferdinand” е адаптация по класическата детска приказка на Мънро Лийф и Робърт Лоусън „Историята на Фердинанд” от 1936 година и със сигурност ще очарова най-малката възрастова аудитория от киномани. Стилът на Blue Sky Studios, познат от поредиците „Ледена епоха” и „Рио”, е забавен за децата, а останалите представители на животинското царство се кипрят с гласовете на Кейт Макинън, Джина Родригес, Атъни Андерсън, Давид Дигс, Габриел Иглесиас, Боби Канавале, Дейвид Тенант, Флула Борг, Сали Филипс, Борис Коджое, Джеръд Кармайкъл, Раул Еспарза, Карла Мартинес и Мигел Анхел Силвестре. Ето и как изглеждат част от героите, заедно със своите актьори:

ferdinand-john-cena ferdinand-hans-flula-borg ferdinand-greta-sally-phillips ferdinand-cuatro-gabriel-iglesias ferdinand-bones-anthony-anderson ferdinand-angus-david-tennant ferdinand-el-primero-miguel-angel-silvestre ferdinand-dos-daveed-diggs ferdinand-lupe-kate-mckinnon ferdinand-morena-raul-esparza ferdinand-paco-jerrod-carmichael ferdinand-valiente-bobby-cannavale ferdinand-una-gina-rodriguez ferdinand-klaus-boris-kodjoe ferdinand-isabella-karla-martinez ferdinand-poster_1 ferdinand-poster

Режисьор на приключението е Карлос Салдана, който стои зад доста от познатите творби на анимационното студио. „Ferdinand” трябва да се появи на кино точно преди Коледа – на 15 декември 2017.

 

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте