Тази година ще получим двойна доза както от Том Круз, когото в края на тази седмица предстои да видим в „Мумията”, така и от Дъг Лаймън, от когото очакваме „The Wall”. През август пък ще долети „American Made”, в който двамата отново обединяват усилия (предишният им общ проект беше „На ръба на утрешния ден”, на който в момента готвят продължение, озаглавено „Live Die Repeat and Repeat”), за да разкажат вдъхновената от действителни събития история на Бари Сийл – пилот от гражданската авиация, който се преквалифицира в наркотрафикант, работейки едновременно за ЦРУ, прокуратурата и Пабло Ескобар.

Според официалния синопсис на филма, през 80-те години на ХХ в. животът на Бари Сийл не може да бъде по-подреден и предсказуем – има стабилна работа като пилот, жена и две деца. Докато един ден с него не се свързва Монти Шафър (Донал Глийсън) от ЦРУ, които имат нужда от опитен летец като Бари, за да разузнава и събира информация за най-непристъпните кътчета на Централна Америка. По време на една от мисиите си в Никарагуа, Сийл се запознава с Пабло Ескобар и неговите приближени и така открива „златна мина”, работейки за американското правителство и същевременно прекарвайки големи количества кокаин за картелите. Покровителстван от най-високите етажи на властта във Вашингтон, Бари Сийл е напълно спокоен за свободата си. Но дали двойните игри няма да му костват живота?

Вижте (в два варианта – щатски и български) първия трейлър на „American Made”, който у нас ще се казва „Бари Сийл: Наркотрафикантът” – звучи малко като генерично заглавие на ТВ поредица, но предполагаме, че тук има замесени изисквания както на студиото, така и лично на Том Круз, така че няма какво да го обсъждаме.

Малко изтъркана история (напоследък гледахме няколко подобни), но в ръцете на Том Круз и доста адекватния Дъг Лаймън бихме могли да получим нещо интересно, особено ако двамата не са се взели прекалено на сериозно. А съдейки по трейлъра, шансовете за това не са малки. Картинката ни изглежда малко евтино, но предполагаме, че това е търсено – почти документален ефект за „по-голяма достоверност”, все пак говорим за действителна история, няма да се излагаме, я.

В добавка вижте няколко снимки и официалния постер.

том круз и сара райт том круз и донал глийсън
American Made (2017) плакат18920813_10154893252498318_1743778976432707310_o

Режисьор на „Бари Сийл: Наркотрафикантът” („American Made”) е Дъг Лаймън („Самоличността на Борн”, „Мистър и мисис Смит”, „На ръба на утрешния ден”), по сценарий на Гари Спинели. В ролите, освен Том Круз и Донал Глийсън, ще видим още Сара Райт, Кейлъб Лондри Джоунс, Е. Роджър Мичъл, Джеси Племънс, Лола Кърк, Джайма Мейс и др.

Премиерата е през август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *