Официални снимки от „Mary Poppins Returns” на Роб Маршъл с Емили Блънт

от на 2017-06-08
 

Новият брай на Entertainment Weekly представя… Емили Блънт! Точно така изглежда корицата, защото снимките на „Mary Poppins Returns” ще приключат съвсем скоро и това е съвсем подходящ повод да се представи по-подробен официален поглед към омайния свят на мюзикъла, пресътворен във филм.

На режисьорския стол, пардон – (в случая за картинката) операторското място е седнал самият Роб Маршъл, рекламно-вдъхновено вперил поглед в бъдещето, на фона на Биг Бен… Не може да им се отрече на Disney обаче, че са жестока машина – няма „шест-пет”, решат ли да се рекламират в седмицата на „Женат чудо” година и половина преди премиерата – това се случва!

Напомняме, че в случая Disney разчитат на книгите на Памела Травърз, в които се продължава познатата история за чаровната, необикновена гувренантка.

корица ew роб-маршъл Mary Poppins Returns Mary Poppins Returns Mary Poppins Returns Cherry tree Lane _spring_EK.JPG KSG_lamplighters_04_v010.JPG 0000_EMBANKMENT_OPENING_160.JPG Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returnsще пренесе зрителите по време на „депресията” в Лондон, около 20-тина години след събитията в оригиналния филм от 1964 година, като главни действащи лица са порасналите Джейн и Майкъл Банкс (Емили Мортимър и Бен Уишоу). Самият той вече има три деца, ала съпругата му се е споминала и той изпада в депресия. Тогава идва моментът на важната намеса – на гости им идва енигматичната Мери Попинз (Емили Блънт). Чрез нейните магични способности и с помощта на приятеля Джак (Лин-Мануел Миранда), тя помага на семейството да открият отново радостта и чудото, които са изчезнали от живота им.

Мерил Стрийп ще влезе в ролята на братовчедката на Попинз – Топси, а в мюзикъла участват още Колин Фърт, Анджела Лансбъри, Джули Уолтърс. Самата Блънт е получила благословията на легендарната Джули Андрюс за ролята на Мери Попинз преди началото на снимките! Сценарият е дело на Дейвид Магий („Finding Neverland”), а Марк Шайман („Лак за коса”) и Скот Уитман са авторите, които са създали нови песни за саундтрака на филма.

Роб Маршъл споделя:

„Летвата е поставена много високо! Огромна е отговорността да продължа по подобаващ начин тази красива история за една жена, която дарява магия на едно семейство, в очакване на чудо, което да върне надеждата и радостта в живота им… Опитваме се да направим всичко възможно, за да отговорим на очакванията и да не разочароваме хората. Благодарен съм за шанса да работя върху този филм!”

Mary Poppins Returns” ще се появи на екран във Великобритания на 21 декември 2018 и на Коледа в САЩ. Толкова време има дотогава, че започваме да се чудим какво ли са замислили Disney като рекламна стратегия…

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте