Нов трейлър, поглед зад кулисите и character постери на „Okja” на Понг Джун Хо

от на 2017-06-16
 

okaja

В интернет все още се носят отгласи от „скандала” в Кан между Netfilx и представителите на фестивала, като в момента в процес на преразглеждане са условията за участие на филмите в конкурсната програма, а в последните дни все повече вериги киносалони навсякъде по света (включително и в Корея) отказват да покажат „Okja” на Понг Джун Хо, освен ако Netfilx не изместят премиерата на филма на тяхната платформа да е поне три седмици след тази в кината.

Ние няма да взимаме страна в този принципен спор (разбираме гледните точки и на двете страни), нито пък ще разсъждаваме по темата, а вместо това, без да губим излишно време, директно ще пристъпим към представянето на най-новия трейлър на „Okja”, който залага на цитати от отличните отзиви, които получава филмът до момента.

Припомняме, че „Okja” разказва за младо момиче на име Мижа (Mija), което се опитва да направи всичко по силите си, за да спаси най-добрия си приятел Окджа (Okja) – огромно (наподобяващо хипопотам) добродушно същество, което е отвлечено от могъща международна компания, която има планове да го използва за хранителен източник.

В допълнение, вижте един поглед зад кулисите, който ни запознава с главната героиня Мижа, и няколко постера, представящи основните герои.

постер okja_ver7_xlg okja_ver6_xlg okja_ver5_xlg okja_ver4_xlg okja_ver3_xlg плакат

Режисьор на „Okja“ е Понг Джун Хо („The Host”, „Mother“, „Snowpiercer“), а в ролите ще видим Даниъл Хеншъл, Пол Дейно, Тилда Суинтън, Лили Колинс, Кели Макдоналд, Джанкарло Еспозито, Девън Бостик, Стивън Юн, Шърли Хендерсън, Со-Хьон Ан и Джейк Джиленхол.

Премиерата е предвидена за 28 юни.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте