Deadline съобщават, че след страхотния „Лешояда”, сценаристът-режисьор Дан Гилрой замисля нов проект, отново с участието на Джейк Джиленхол и Рене Русо. Действието на филма се очаква да се развива в света на изкуството, а около идеята вече се навъртат доста купувачи – и за финансиране, и за разпространение (сред тях са и Netflix, и Fox Searchlight).

Във втория си филм, който е все още в снимачен период, Гилрой ангажира Дензъл Уошингтън в ролята на адвокат-идеалист, който след поредица от събития се оказва в криза, която предполага супер-крайни действия. „Roman Israel, Esq.” (също познат като „Inner City”) ще бъде готов догодина, а съвсем скоро трябва да станат ясни още подробности за третия, все още неозаглавен проект заедно с Джиленхол и Русо.

Актрисата току-що е приключила с ангажимента си към Рон Шелтън за „Villa Capri” и очевидно е на разположение, което не може да се каже за Джейк – в момента снима за Жак Одиар в „The Sisters Brothers”, а междувременно ще излезе и „Stronger” на Дейвид Гордън Грийн. Знаем, че триото Гилрой-Джиленхол-Русо ще направи каквото е нужно в опит да надскочи предишния си съвместен проект, затова очакваме с нетърпение резултата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *