Странен е фактът, че не сме споменавали нищо за следващия филм на Леос КараксAnnette”. Главните роли бяха поверени на Адам Драйвър, Руни Мара и Риана, като за „включването” на певицата образно казано са „виновни” американски разпространители, а продуцентите на филма са споделили пред купувачи на Берлинале, че на Риана ще бъде дадена роля, което малко по-късно беше опровергано от официалната говорителка на Риана.

Около историята, решена като мюзикъл, за един стенд-ъп комик и съпругата му – оперна певица, която умира, а двегодишната им дъщеря притежава невероятна дарба, напоследък не се говори много. Преди дни обаче стана ясно, че Мишел Уилямс ще се присъедини към проекта, вероятно на мястото на Руни Мара. Уилямс продължава с участията си в музикални проекти, след като съвсем скоро приключи работа с Хю Джакман по „The Greatest Showman”.

Снимките на „Annette” трябва да стартират през юли и ще продължат до септември. Amazon притежават правата за разпространение на филма в САЩ, но при все че все още няма фиксирана дата за разпространение, може да сме сигурни, че всички са вперили взор в Каракс, очаквайки да се появи догодина в Кан (където винаги е добре дошъл!).

Междувременно Мишел Уилямс изненадва с още едно решение – да се присъедини към екипа на следващия филм с участието на Ейми Шумър „I Feel Pretty”. Според Deadline Уилямс ще влезе в ролята на шефка на Шумър в козметична компания, където комичните ситуации ще възникват от факта, че героинята на Шумър си пада на главата (буквално!) и започва да се мисли за първа красавица.

Искрено се надяваме, че четирикратно номинираната за „Оскар” актриса ще внесе класа и… разнообразие в комедийната авантюра на Шумър и със сигурност ще бъде грациозен, екстравагантен елемент в най-новия филм на „провокатора” Каракс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *