Още една телевизионна авантюра е замислила Джулия Робъртс – след като споменахме „Today Will Be Different” за НВО, сега се добавя информация, че актрисата планира (евентуално) да започне работа и по тв-проект от създателя на „Mr. Robot” Сам Исмаил, който се нарича „Homecoming”. Това е адаптация на популярен подкаст, като онлайн версията на историята обикновено се разказва чрез телефонни разговори, обсъждане и сесии при терапевт, а в подкаста участва с гласа си Катрин Кийнър като специалист, изследващ различните случаи в тайна правителствена база. Тя си има супер-амбициозен шеф (с гласа на Дейвид Шуимър), с когото е нужно да се справя, както и военен (в ролята – Оскар Айзък), който отчаяно иска отново да води нормален живот.

В момента Исмаил работи по сценария и се очаква да продуцира телевизионната поредица. Очевидно Робъртс ще поеме ролята на Кийнър – нали си представяте колко е тъпо да си изградил един персонаж, да имаш известно количество зрители/последователи/фенове, и в един момент, когато нещата започнат да стават по-сериозни, да ти кажат „Мне, уважаема, не сте достатъчно добра за ролята, пренесена на телевизионния екран…” А пък може и да се окаже, че я гласят за шефка. Всъщност целият актьорски екип на така описания подкаст звучи доста интересно – странно защо не са решили да го запазят и трансформират в игрален вид на малкия екран…

Universal Cable Productions работят по финалното оформяне на бъдещия сериал и ще го предложат на телевизионна мрежа, кабелна телевизия или стрийминг-платформа. Вероятно се надяват да го продадат по-бързо и лесно, след като актриса от ранга на Джулия Робъртс е ангажирана в проекта… А ето как звучи епизод от въпросния подкаст:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *