JC-1

Най-голямото престъпление на ужасния „Х-Мен: Апокалипсис” е, че реално уби и последния интерес, които имахме към поредицата за Х-мен, в резултат на което не сме обръщали абсолютно никакво внимание (даже не можем да се сетим дали сме го споменавали просто ей така) на следващия филм от серията „X-Men: Dark Phoenix”, който според най-новата информация ще бъде написан и режисиран от Саймън Кинбърг.

Сега, благодарение на Deadline получаваме новина, която ни кара да се пораздвижим и да драснем два реда. Те съобщават, че любимата ни Джеска Частен води преговори за участие във филма в ролята на злодея Лиандра Нерамани – императрицата на Ши’ар, която предвожда мисия за ликвидирането на Тъмния Феникс. Няма да влизаме в подробности, кои точно са двете героини, само ще напомним, че в първите три „Х-мен” филма, историята на Феникса (Джийн Грей) беше разказана с разочароващ завършек в „Х-Мен: Последният сблъсък”.

За да сме напълно честни, включването на Джеска Частен ще ни зарадва адски много, но няма да предизвика нищо повече от леко, полузаспало любопитство към „X-Men: Dark Phoenix”. Колкото и да е добра Частен и колкото и да я харесваме, само по себе си, тя не е способна да направи от един лош филм нещо гледаемо – справка „Ловецът: Ледената война”. Ще следим обаче развитието на проекта – снимките се очаква да започната тази есен – и ако излезе нещо интересно, си запазваме правото да ревизираме мнението си.

Премиерата на „X-Men: Dark Phoenix” се очаква на 2 ноември 2018, а до тогава може да задоволявате мутантските си нужди с „Legion” и „The Gifted”, както ида следите развитието на „Deadpool 2”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Направили са му много як цикъл с химия, за да изчисти така за толкова кратко време 😀 . Дори Афлек не е толкова релефен