Първи трейлър на „Wind River” на Тейлър Шеридан

от на 2017-05-26
 

Мистериозни случки в далечни снежни местности, нейде в Щатите – не, не става дума за „Фарго”, а за един индиански резерват в Уайоминг, където пронизващо студените нощи са безмилостни. Един специалист по дивите животни открива сред преспите момиче, което познава. Тя е бягала от нещо, а дробовете й са се пръснали от студа. Но дали събитията са се случили така? Инцидентът се нуждае от разследване, а явно и от намесата на агент от ФБР.

Крими-трилърът „Wind River” е режисьорски дебют на сценариста на „Сикарио” и „На всяка цена” Тейлър Шеридан, чиято премиера е била в началото на годината в Сънданс и в момента може да бъде видян в програмата на Кан. Главните роли са поверени на Джеръми Ренър, когото харесваме доста и Елизабет Олсън, от чиято работа по други проекти (както и Marvel-ските) имаме приятни впечатления. Шеридан е автор и на сценария на филма, а се е постарал и с представянето на този първи трейлър – не липсва екшън, нагнетява напрежение, споделя любопитни подробности и те провокира – всъщност искаме да знаем как ще се разреши криминалната загадка. Ето какво гласи официалният синопсис на филма:

Wind River” е смразяващ трилър, който проследява един новак-агент във ФБР (Олсън) в разследването на убийство на местно момиче в отдалечен индиански резерват. С помощта на следотърсач (Ренър), който има дългогодишни приятелски отношения с местната общност, тя се надява да разкрие странните обстоятелства около мистериозната смърт…

Саундтракът е дело на Ник Кейв и Уорън Елис, което гарантира достойно допълнение на смразяващо мрачната атмосфера. В актьорския екип участват още Джулия Джоунс, Джон Бърнтал, Джил Бирмингам, Греъм Грийни, Келси Асбайл. Филмът получава интересни отзиви от фестивалните специалисти, а публиката в Щатите ще може да го види, благодарение на Weinstein Company, на голям екран от 4 август 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • The Bear Jew
  2017-05-26 at 19:51

  Пфф, абе това изглежда наистина супер яко! Зарибих се. „This isn’t the land of back up, Jane. This is the land of you are on your own.“ – култов in a old fashion way. 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-05-27 at 02:35

  I’d love to see/watch that.

  Отговор

Коментирайте