За наше огромно учудване, първият нецензуриран трейлър на „The Hitman’s Bodyguard” с Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън беше приет доста радушно, включително и от няколко наши читатели (лично ние го намираме за слаб) и затова решихме, че може да се зарадват да видят една британска реклама, предлагаща още от същото.

Припомняме, че във филма Рейнолдс влиза в ролята на топ бодигард от световна величина, на когото му се налага да охранява най-големия си враг – един от най-известните наемни убийци в света (Джаксън), който трябва да свидетелства по дело в Международния съд…

И след този трейлър, така да се каже „we stick to our guns” по отношение на мнението ни, че „The Hitman’s Bodyguard” ще бъде тотална брадва. Вече казахме какви са основните ни съображения (извън това, че изглежда доста евтино) – реализацията е дело на никак, ама никак невдъхващите доверие режисьор Патрик Хюс („Непобедимите 3”) и сценарист Том О’Конър („Fire with Fire”). Вие обаче сте свободни да имате свое мнение.

Вижте и един нов плакат.

плакат

Режисьор на „The Hitman’s Bodyguard” е Патрик Хюс („Непобедимите 3”). Освен Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън, в ролите ще видим още Салма Хайек, Гари Олдман, Елъди Йънг, Кристи Мичъл и други.

Премиерата е 18 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments