Когато и да излязат новини за филми, забавени от обстоятелствата в пътя им към зрителите – ние сме в готовност да наваксаме с информацията, защото някои от тези малки, независими проекти биха могли да се окажат бисерчета. В случая ключовите думи са „биха могли”, защото „Vincent-N-Roxxy” е дебютирал преди година на фестивала Трайбека и все още се подготвя за широко разпространение. Главните роли на този наситен с напрежение трилър са поверени на Емил Хърш и Зоуи Кравиц, чиито пътища се пресичат в момента, в който той спасява девойката от нападение на непознат, а после са принудени да изчезнат, защото… много хора започват да ги търсят.

Винаги може да се сглоби приличен трейлър с кютек и малко по-силно форсиране на двигатели, плюс една сериозна намръщена мутра (на Хърш очевидно му се отдава) и една разплакана, окървавена девойка. Далеч сме от мисълта да даваме оценка на филма, съдейки само по тези епизодични кадри, пък и във филмографията на режисьора Гари Майкъл Шулц до момента фигурира само един хорър от 2013 година, тъй като той се изявява предимно като продуцент – и нямаме поглед върху начина, по който разказва истории, за да си направим (някакъв) извод. Но тъй като фестивалните отзиви са по-скоро за „ок”-филм, а и видяното от трейлъра не е (никак) вдъхновяващо, няма да крием, че пускаме тази новина само за да не се окаже, че сме пропуснали поредното (може би зловещо) превъплъщение на Хърш. За мис Кравиц няма какво да коментираме – да провокираш безразличие е най-лошата съдба за всеки, независимо дали е актьор, режисьор или някаква друга творческа личност.

плакат vincent-and-roxxy-poster-2-20170520 vincent-and-roxxy-poster-3-20170520

В любовния криминален екшън участват още Емъри Коен, Зоуи Дойч, Кид Къди и Джейсън Мичъл. „Vincent-N-Roxxy” ще тръгва на екран в САЩ на 2 юни – и сме сигурни, че ще си намери (някаква) публика – щатските „реднеци” консумират всякакъв джънк…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments