There is a darkness upon this land. A savior is needed.

В доста обобщаваща статия преди няколко месеца събрахме ентусиазма си от новината, че ще видим анимационен сериал по любимата ни (поне на автора на тази статия) видео игра „Castlevania”. Още по-доволни сме от факта, че с адаптацията са се заели от фабриката за носталгични чудеса Netflix Тъй като вчера дебютира първия тийзър, предлагаме ви един кратък синопсис, след което може да видите кратката реклама:

Вдъхновен от класическите игри „Castlevania” е мрачно средновековно фентъзи, проследяващо последния жив член на клана Белмонт, който се опитва да спаси Източна Европа от опустешение под ръката на самия Влад Дракула.

Вижте въпрозния тийзър:

Страхотно интро! Допада ни заигравката с Нинтендо конзолата и любимите ни сериали (даже за момент се изненадахме, че Кевин Спейси играе тук). Колкото до самия сериал – все още е рано да коментираме, но имайки предвид, че със сценария се е справил изключителния комиксов майстор Уорън Елис, вярваме, че сме в добри ръце. Продуцентите обещават нещо наистина кърваво и стилно, което да върне вярата ни в добрите истории за вампири. Нямаме търпение! Премиерата е 7 юли.

Оставяме ви с няколко снимки от тийзъра:

img-0078-1495667422795_1280w

castlevania-netflix-trailer-image-1

castlevania-netflix-trailer-image-2

castlevania-netflix-trailer-image-4

netflix-castlevania-image-780x325

Както и един кървав кадър към злокобния замък:

arb4rEV_700b

Премиерата на „Castlevania” е 7 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments