One nation, underWood!

По наше скромно мнение, с четвъртия си сезон „House of Cards” отново се завърна във форма (след леко разочароващия трети) и очакванията ни към новите епизоди са наистина големи, въпреки рокадите на поста шоурънър. Както вече сме споменавали, покрай присъединяването на Патриша Кларксън и Кембъл Скот към актьорския състав, досегашния ръководител на сериала Бо Уилимън напусна и бе заменен от Франк Пъглиш и Мелиса Джеймс Гибсън.

Нямаме търпение да видим как ще се развият събитията (последно страната беше оставена в хаос и състояние на тотална война), дали безскрупулните Франк (Кевин Спейси) и Клеър (Робин Райт) Ъндърууд  ще успеят да се измъкнат отново и дали ще застанат начело на управлението, този път като президент и вицепрезидент. Съдейки по първият трейлър на предстоящия пети сезон, очакват ни интересни времена.

За протокола, ние сме огромни фенове „House of Cards” и нямаме търпение за новите епизоди. Интересно ни е как новата политическа обстановка в САЩ ще се отрази (нямаме съмнение, че това ще стане) на сериала. И не, че не си го знаете, но Кевин Спейси и Робин Райт са феноменални и ще ги гледаме в съответните им роли цял сезон, дори и през цялото време да седят в една стая и да четат вестник.

В добавка хвърлете око на най-ранния тийзър (който не успяхме да отразим), както и на няколко снимки и един банер.

house-of-cards-1 house-of-cards-2 house-of-cards-4 house-of-cards-season-5-poster

Освен Кевин Спейси, Робин Райт и споменатите по-горе Патриша Кларксън и Кембъл Скот, в главните роли се завръщат Майкъл Кели, Джейн Аткинсън, Нев Кембъл, Дерек Сесил, Пол Спаркс и Джоел Кинеман.

Премиерата на пети сезон на „House of Cards” е 30 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. „след леко разочароващия трети“ ?!? ха-ха-ХА
    Значи, третият сезон на „House of Cards” е най-голямото падение, което съм наблюдавал някога на кино и ТВ и което съм сигурен, че няма как да бъде надминато скоро.

    1. Не бе, мани я цялата малоумна сюжетна линия с Русия, Пуси Райът и прочие тъпотии. Беше ясно, че няма как да мине без това, ама превръщането на семейство Ъндърууд в пародия на самите себе си е живо престъпление. Цели два сезона изграждаха и надграждаха образите на безскрупулните статези (и убийци) в лицата на Франк и Клеър и в третия решиха да им инфилтрират морал по възможно най-дебилния начин, щото, видиш ли, президентската институция не може да бъде представена в толкова тъмни краски. Кур за тия 😀