Очакваме с нетърпение предстоящия „Logan Lucky” на Стивън Содърбърг. След дългогодишна пауза от пълнометражното кино, режисьорът се завръща към един от поджанровете, с които стана известен. Става въпрос именно за комедия за обирджии в духа на „Бандата на Оушън“.Вече отбелязахме присъединяването на Адам Драйвър и Даниел Крейг към актьорския състав, както и няколко снимки. Тъй като вчера излезе чудесният първи трейлър, предлагаме ви да не се бавите, а да го видите. Междувременно си припомнете официалния синопсис, в случай, че сте пропуснали:

Logan Lucky” разказва за двамата братя Джими (Тейтъм) и Клайд (Драйвър), които измислят схема за обир, който смятат да осъществят по време на легендарното NASCAR състезание Coca-Cola 600 на пистата Charlotte Motor. Планът е да използват сложната система от хидравлични тръби под пистата, докато състезанието служи за прикритие.

Ето го и първия трейлър:

Уха! Изглежда страхотно. Точно като весело състезание. Содърбърг е майстор на heist комедиите, а тук работи с интересна история и чудесен актьорски състав, така че сме сигурни, че ще получим един от най-добрите филми тази година. Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър и Райли Кийоу вече са ни впечатлявали в други проекти, но тук няма как да не обърнем внимание и на Даниел Крейг, който очевидно прави удивително изпълнение и нищо чудно да се окаже скритото оръжие на филма.

В заключение ви предлагаме един плакат:

logan-lucky-poster

Освен споменатите вече Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър, Райли Кийоу и Даниел Крейг, в „Logan Lucky” ще видим още Хилъри Суонк, Сет МакФарлан, Кейти Холмс, Катрин Уотърсън, Дуайт Йокам, Себастиан Стан, Дейвид Денман, Мейкън Блеър, Джак Куейд, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е предвидена за 18 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Наистина изглежда много приятно и по така монтирания трейлър ухае някак си на… Коен!

  2. И Даниелс участва, може би ще получим отговори на въпросите от Alien 😀
    Сериозно – изглежда свежо на фона на всичките супергеройски летни блокбъстъри… 🙂