За „The Greatest Showman” си говорим още от преди шест години, но след коментарите около увеличаващия се актьорски екип миналата година се събуди надеждата, че проектът може би се придвижва към работна фаза. И след като приключи с „Логан: Върколакът” (най-силният, сериозен и много добър филм, с който беше доведена до финал сагата на прочутия герой), Хю Джакман е продължил с ангажиментите „по списък”, които му предстоят.

The Greatest Showman” (очевидно „on Earth” е отпаднало) е музикален биографичен филм, посветен на прочутия американски актьор, вероятно първия „шоубизнес милионер” от XIX век Финиъс Тейлър Барнъм, основал известния цирк, който впоследствие става „Ringling Bros. and Barnum & Bailey”. Разказът ще проследява неговия път към славата, но не бива да очакваме старомоден филм. Съдейки по първите снимки, може би нещо в стил Баз Лурман?!

The-Greatest-Showman-Hugh-Jackman The-Greatest-Showman The-Greatest-Showman-Hugh-Jackman-Zac-Efron

Пред EW Джакман споделя:

От самото начало бяхме наясно, че това няма да бъде исторически филм в епоха, Какъв би бил Барнъм днес? Аз имам почти 12 годишна дъщеря. Исках този филм да е толкова вълнуващ за нея, както да чуе нова песен на Кейти Пери.

Компания на Хю Джакман ще правят Мишел Уилямс, Зак Ефрон (очевидно слуховете са били истина, момчето добре се справяше в тийн-мюзикъли!) и Зендая; оригиналните песни на мюзикъла са написани от Бони МакКий, Джейк Шиър, Брайън Лапин, Джъстин Пол и Бенц Пасек. От самото начало на работата по този проект режисьорските отговорности си ги носи Майкъл Грейси.

Премиерата на „The Greatest Showman” се очаква… тази Коледа. Ура!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *