Винаги сме харесвали Дейвид Тенант, но след убийствено добрата му роля като Килгрейв в първия сезон на „Jessica Jones” ни стана още по-голям любимец и с интерес следим предстоящите му проекти, един от които е „Bad Samaritan” на Дийн Девлин. Да, същият Дийн Девлин – дългогодишният партньор на Роланд Емерих и продуцент „Старгейт”, „Денят на независимостта” и „Годзила”, на когото му предстои режисьорски дебют с ужасно изглеждащия „Geostorm”.

Bad Samaritan” обаче няма нищо общо с досегашните мащабни катастрофични проекти на Девлин. Филмът разказва за двама приятели, работещи на паркинг за коли, които се възползват от положението си като обират домовете на клиентите си. Животът на двамата крадци е чудесен до момента, в който не попадат в грешната къща и всичко се променя завинаги…

Вижте първите снимки.

badsamaritanscreencap1-1024x429 bad-samaritan badsamaritanscreencap3-1024x429

Доста ни се ще да видим трейлър. Интересно ни е какво ще направи Дийн Девлин с подобна скромна по мащаби история. Между другото, сценарият е дело на автора на „Прилежен ученик”, „Wicker Park” и „МилкБрендън Бойс, което може да се приеме като своеобразен плюс.

В добавка вижте и един псотер.

плакат

Още веднъж, режисьор на „Bad Samaritan” е Дийн Девлин, а освен Дейвид Тенант в ролите са Робърт Шийън, Кери Кондън, Жаклин Байърс, Лиса Бренър, Карлито Оливеро, Хан Беърфут, Роб Найджъл и др.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не искам да съм grammar nazi, ама „В добавка вижте и един псотер.“
    Иначе Тенант ми е един от любимите Доктори!

  2. Тенант е ясен, разбиващ актьор е. Шийън, в качеството си на нешлифован диамант (справка много, много, ама много якия Misfits), обаче ми е още по-интересно как ще се представи.