Заедно с новата реклама на „То”, рано тази сутрин получаваме и още един трейлър (показан на „MTV Movie & TV Awards”) на проект по творба на Стивън Кинг, към който имаме интерес – новия сериал „Мъглата”.

Действието на сериала ще се различава от това в едноименната новела на Кинг и предишната ѝ екранизация, дело на Франк Дарабонт, и ще ни отведе в малък град, където местно семейство е разтърсено от брутално престъпление. Докато те се борят с последиците, около тях се спуска странна мъгла, която ги отделя както от останалия свят, така и един от друг. Семейства, приятели и противници стават приятели по неволя, борейки се с мистериозната мъгла и заплахите, които дебнат в нея, и опитват да запазят морала и разума си, докато устоите на обществото рухват около тях.

Вече видяхме един трейлър, който ни въведе в атмосферата и доста набързо представи част от действащите лица, а този, оглавен „Destruction”, залага изцяло на ужаса, причинен от скритото в Мъглата зло. Вижте.

Чудно! Ако след предишната реклама сме имали някакво съмнение дали да отделим от времето си за поне няколко епизода на сериала (вече има толкова много качествени неща за гледане, че трудно можем да си позволим да обръщаме внимание на компромисни проекти, към които имаме само бегъл интерес, било то заради жанра, темата или някой в творческия екип), то след този трейлър вече сме сигурни. Спокойно може да кажем, че сега за „Мъглата” сме доста по-ентусиазирани от „Тъмната кула”, а това е… жалко.

В добавка вижте няколко снимки.

the-mist-img04-20170508 the-mist-img05-20170508 the-mist-img06-20170508 the-mist-img03-20170508 the-mist-img02-20170508

Продуценти на „Мъглата” („The Mist”) са Меган Спенджън, Матю Сигнър и Кийт Левин, а изпълнителни продуценти са Боб Уайнстийн, Харви Уайнстийн и Дейвид Гласър. В основните роли са Морган Спектър, Алиса Съдърланд, Гъс Бирни, Даница Чърчич, Окези Моро, Люк Косгроув, Дарън Петие, Ръсел Поснър, Дан Бътлър, Исая Уошингтън и Франсис Конрой.

Премиерата на първия епизод (от общо 10) е на 22 юни по Spike.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. И кво, накрая ще се окаже, че сериалът ще е по-добър от филма Тъмната кула 🙂

  2. Ако беше mini, щях да съм оптимист, но в тоя си формат има опасност да го разводнят със следващи сезони и да се омаже работата. Ще чакам отзиви и рейтинги, след което може и да се насиля да го тествам.

  3. Изглежда… евтино и ненужно. Което е по-забавно: Изглежда като по-добър вариант на Under the Dome, отколкото онзи „Титаник-сериал“, който излезе преди няколко години.