Както ви обещахме в новината ни за чудесния тийзър, в който чухме гласа на Чарлтън Хестън, очакваше се още днес да се появи финалният трейлър на „Войната за планетата на маймуните“ на Мат Рийвс. За наша радост всичко върви по план и по-долу може да го видите. Искаме само още веднъж да уточним, че това за нас е една от най-качествените комерсиални поредици за изминалото десетилетие и няма начин да пропуснем третия филм.

Припомнете си официалния синопсис:

Във „Войната за планетата на маймуните”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник (Уди Харелсън). След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

Вижте новия трейлър:

Казвали сме го неведнъж, очакваме филма с огромен интерес. В този нов трейлър са ползвани някои кадри, които виждаме за първи път, но като цяло имаме чувството, че много неща остават скрити от нас, което ни харесва. Радваме се, че виждаме повече говорещи маймуни и чуваме интересните им гласове. Сигурни сме, че Анди Съркис и компания отново ще ни отвеят главите.

Режисьор на „Войната за планетата на маймуните” („War For The Planet Of The Apes“) е Мат Рийвс („Чудовищно“), а в ролите ще влязат Анди Съркис, Уди Харелсън, Джуди Гриър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс, Алекс Паунович, Сара Канинг, Тери Нотъри, Карин Конъвал, Чад Рук и други.

Премиерата е 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Очаквах финалният трейлър да бъде най-добър, но определено не е.