Трейлър и тийзър на „The Gifted” – бъдещият FOX-сериал за Х-мен

от на 2017-05-15
 

Ясно беше, че след като се заговори за Х-мен сериал на Fox, той ще стане реалност – и реализацията му бързо се е задвижила заради сроковете, в които искат да го пуснат – сезон 2017-2018. В основата на проекта са създателя на „Burn Notice” Мат Никс и един от хората, които достатъчно добре познават вселената на Х-мен – Брайън Сингър. Той, заедно със Саймън Кинбърг и Лорън Шулър Донър продуцират начинанието, и след първия тийзър от преди седмица, днес FOX предлагат трейлър-поглед към „The Gifted”.

Първо впечатление – generic. Второ – скука. След това се прокрадна въпрос „Какво ли ниво мутанти са тези дечурлига?” – и дотам. Историята проследява едно семейство, в което се оказва, че дъщерята и синът притежават свръх-сили. Майката и бащата правят всичко възможно да избягат от правителствените сили, които ги погват след няколко инцидента. За да оцелее, семейството се присъединява към група нелегални мутанти-бежанци. В ролите на бащата и майката са Стивън Мойър („True Blood”) и Ейми Акър („Person of Interest”), които някак странно откриват, че децата им притежават сили на мутанти.

В сериала ще видим още Шон Тиъли, Джейми Чун, Коби Бел, Ема Дюмон, Бреър Редфорд, Джон Праудстар, Натали Алин Линд и Пърси Хайнс Уайт. Според създателите на поредицата Сингър и Никс, те имат амбицията „The Gifted” да „съпътства” филмите за „вселената” на Х-мен и е възможно някои герои да „прескачат” от киното на малкия екран, а и обратно. Обещанието им е, че „феновете няма да загубят ориентация къде точно се позиционират новите герои в митологията” – всички съществуват в една реалност! Друг е въпросът дали зрителите, които не са съвсем наясно с митологията на Х-мен, въобще ще се почувстват провокирани да обърнат внимание на сериала… Разбира се, ще дадем шанс на Сингър (кога не сме го правили?), но предчувствията ни са, че „The Gifted” няма да задържи вниманието.

 

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте