Ето една отлична, макар и все още не съвсем 100% сигурна новина – според Джейсън Бейтман отдавна обещаваният пети сезон на култовия сериал „Arrested Development“ не само ще го бъде, но и има голям шанс снимките да започнат тази година. Да, знаем, че и друг път сме чували подобни обещания и сме останали излъгани, но по-долният туит от актьора ни се струва достатъчно сигурен.

Познат у нас като „Развитие в застой“, сериалът на Мич Хъруиц няма нужда от представяне. Първите три сезона се въртяха по Fox от 2003 до 2006 година и след като сериалът беше спрян, години наред се носеха слухове за завръщане на семейство Блут на малкия или дори на големия екран. За щастие, през 2013 Netflix ни зарадваха с позакъснелия и доста различен четвърти сезон – много от феновете останаха най-малкото изненадани (някои дори сериозно разочаровани) от нетипичната структура на сезона, но авторът на тази новина не е от тях и беше изключително доволен от завръщането на сериала.

Хъруиц и актьорите – сред тях Бейтман, любимия ни Уил Арнет, Джефри Тамбор, Майкъл Сера, Джесика Уолтър, Тони Хейл, Порша ди Роси, Дейвид Крос и Алия Шоукът – никога не са криели любовта си към „Arrested Development“ и винаги са казвали, че ако има шанс за нови срещи под каквато и да е форма, те са на линия. Последният коментар на изпълнителния продуцент Брайън Грейзър отпреди няколко месеца е следният:

Мисля, че най-накрая сме близо до успеха. Всички актьори се съгласиха да участват и мисля, че уговориха хонорарите си. Това беше най-трудното. Всъщност всичко е трудно… Но скоро трябва да се получи. Netflix са твърдо решени да направят още епизоди, така че ще снимаме още епизоди.

Стискаме палци скоро да имаме повод да пишем още новини по темата. На този етап обикновено казваме, че няма да се ентусиазираме много, защото често сме били подлъгвани, но този път трябва да признаем, че е късно за подобни уговорки – нямаме търпение да видим нови епизоди. Животът просто не е същият без „The Chicken Dance“…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *