Секси трейлър и плакат на психологическия трилър „L’amant double” на Франсоа Озон

от на 2017-05-01
 

Франсоа Озон е един от любимите ни режисьори и за наша огромна радост, той е не само изключително работлив (само в последното десетилетие е снимал около 9 филма), но и често сменя жанр и стил и така продължава приятно да ни изненадва. Най-новият му филм е „L’amant double” (появява се само 6 месеца след историческата драма „Франц”) за млада жена, която се влюбва в психоаналитика си и заживява с него, преди да открие, че той крие съмнителни тайни в миналото си.

Психологическият трилър събира на екран Марин Вакт и Жереми Рение, с които Озон работи по „Млада и красива” и „Трофейна съпруга” и които изглеждат чудесно в първия тийзър на филма, който се появи в нета преди няколко седмици, но така и не успяхме да ви го представим тогава. Сега, покрай премиерата на първия трейлър, който можете да видите по-долу, използваме възможността да поправим грешката си. А да пропуснете този кратък и много секси клип, наистина би било голяма грешка.

Как да не му се пригледа на човек? Явно не става дума за повторение в стила на „Басейна” – поне като ритъм и структура изглежда доста различен и не се съмняваме, че крайният резултат ще е отличен, все пак става дума за Франсоа Озон. На всичкото отгоре, на екран компания на Вакт и Рение ще прави и Жаклин Бисе. За съжаление, първият дълъг трейлър по-долу е на френски и без субтитри (а точно този автор на Операцията има нужда от тях, за да разбере диалога), но и той определено заслужава да му хвърлите едно око, както и на плаката под него.

lamant-double-620x845-poster

Режисьор на „L’amant double” („The Double Lover”) е Франсоа Озон, а в главните са Марин Вакт, Жереми Рение, Доминик Реймон, Мириам Бойе и Жаклин Бисе.

Премиерата във Франция е на 26 май, но преди това ще участва в състезателната програма на фестивала в Кан.

l-amant-double-413

коментари
 
Отговорете »

 
 • Milbo
  2017-05-05 at 13:19

  Ебаси глътка свеж въздух !!!

  Благодарности за свежата кино новина сред морето от измъчени продължения пo същите измъчени формули …със все същоте фитнес актьори….

  Tuk aктьорите изглеждат интелигентни, тийзърът е интригуващ, кадърът естествен… и плакатът естетически удовлетворяващ…Тя, може би, ебе двама мъже паралелно – и на тях може би това им харесва …Мога да си представя как на психоаналитика вероятно….А на мъжа и подсъзнателно ….Кой съпруг не би искал да види такава съпруга нае…..на от друг(и) ?
  А може би това най-много и харесва на нея …И на нас, естествено:)
  Vive la France
  Vive la cinema

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-05-05 at 14:53

  Изглежда отлично.

  Отговор

Коментирайте