Пълен трейлър и плакати на „The Hitman’s Bodyguard” с Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън

от на 2017-05-27
 

Чуха се коментари в „офиса”, че прекалено много внимание отделяме на филм, който се очертава като тотална брадва, и това е абсолютен факт. Но както и друг път сме казвали, има проекти, които са като зъб, който ви боли, но не спирате да ръчкате с език – има нещо пристрастяващо в тази болка. Такъв ни е случаят с „The Hitman’s Bodyguard”  – просто не можем да спрем да го… ръчкаме.

Трябва да направим и едно признание, предишните две реклами никак не ни харесаха (основен проблем ни е ужасно евтината реализация на потенциално забавна история), но новият пълен трейлър в действителност ни допадна – даже се усмихнахме на един-два момента. Намираме го за доста по-добър. Той дава доста по-добра представа за простичката история и ако не ни лъже паметта, за първи път виждаме (поне с реплики) героите на Гари Олдман, Салма Хайек и Елъди Йънг.

Припомняме, че в „The Hitman’s BodyguardРайън Рейнолдс влиза в ролята на топ бодигард от световна величина, на когото му се налага да охранява най-големия си враг – един от най-известните наемни убийци в света (Самюъл Л. Джаксън), който трябва да свидетелства по дело в Международния съд.

Пак да кажем, намираме този трейлър за доста по-добър от предишните – и екшънът, и хуморът ни се струват по-качествени. Пак си личи евтинийката тук-там, но се ядва. Дано и самият филм успее да ни изненада приятно. За финал да кажем, че ако някой ни намери песничката, която пеят монахините в рейса, има почерпка от нас.

Вижте и двата нови постера.

постер плакат

Режисьор на „The Hitman’s Bodyguard” е Патрик Хюс („Непобедимите 3”). Освен Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън, в ролите ще видим още Салма Хайек, Гари Олдман, Елъди Йънг, Кристи Мичъл и други.

Премиерата е 18 август.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте