Поглед към остарели, но познати герои в нов тийзър на „Туин Пийкс”

от на 2017-05-05
 

Досега рекламната кампания на предстоящото завръщане на ТВ иконата „Туин Пийкс” е колкото радваща, толкова и дразнеща. Радваща, защото напълно запазва мистерията, реално нямаме никаква представа какво да очакваме и следователно ще се изненадаме приятно от всичко, което видим, и дразнеща по абсолютно същите причини – колкото и да искаме да сме „девствени”, когато седнем пред телевизора, щеше ни се да видим поне нещичко като реални кадри от новия трети сезон.

Зад всичко това откриваме ръката на майстора на мистерията Дейвид Линч, който посмъртно няма да разкрие тайните си, камо ли пък в някакви реклами. Но дори и той е принуден да рекламира продукта си, затова му се налага да ни даде някакви трохички. Първо видяхме как ще изглеждат днес (25 години след събитията в първите два сезона) някои от добре познатите ни от сериала локации, а сега е ред да видим и няколко от героите.

Really! Гледайки познати, но променени от времето лица, няма как да не си помислим колко сме остарели и самите ние. Не че има някаква значение, просто се замисляме за неумолимия ход на времето (и съответно се натъжаваме за изгубената невинност) и се чудим дали тази тема ще намери някакво отражение в новата история.

В случай, че имате нужда от припомняне, героите, които виждаме във видеото, са Големия Ед Хърли (Еверет МакГил), Карл Род (Хари Дийн Стантън), познат от филма „Туин Пийкс: Огън, следвай ме”, който е предистория на сериала, Сара Палмър (Грейс Забриски), заместник шериф Анди Бренан (Хари Гоуз), заместник шериф Томи „Хоук” Хил (Майкъл Хорс) и специален агент Дейл Купър (Кайл Маклоклан).

Чудим се дали в предстоящите дни до премиерата ще видим още от героите (стари и нови) и дали в крайна сметка ще се появи някой класически трейлър. Очевидно ще трябва да почакаме, за да разберем. Предишните тийзъри, снимки, пълния актьорски състав и всякакви подробности около предстоящото завръщане на „Туин Пийкс“ може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата на новия сезон е съвсем скоро – на 21 май от 21:00 по Showtime.

коментари
 
Отговорете »

 
 • bungle
  2017-05-05 at 18:18

  Аз вече нямам търпение за сериала. 😀 До такава степен съм луднала, че подгрявам със старите епизоди, изчетох книгите, OST-a го превъртях не-знам-колко-пъти, funko фигурка на агент Купър pre-order-нах. Добре ли е? 😀
  and as(s) you can see: дори оставям коментар в сайта ви! (което не се е случвало през последните 5 лета, хахах)
  Twin Peaks не ми е никак безразличен и се надявам Линч да ни завърти здраво главите, 25 години по-късно.

  Отговор

  • penzata
   2017-05-05 at 22:24

   Не забравяй и филмите: Fire walk with me и The missing pieces. :)


  • UZUMAKI
   2017-05-05 at 23:56

   На мен навремето „Fire Walk With Me“ не ми беше харесал особено, но след като приключа с „Twin Peaks“ маратона, който си правя в момента, ще си припомня и него, пък дано сега ми допадне.


 • 2017-05-05 at 19:16

  Ами, Бънги, какво да кажа? Евала! :) )

  Отговор

 • bungle
  2017-05-10 at 08:37

  @penzata,
  Хубаво ми напомни за The missing pieces, щях да пропусна *shock* 😀

  Отговор

 • Йордан Желязков
  2022-08-06 at 22:34

  Кога ще го дават по телевизията

  Отговор

Коментирайте