Пенелопе Крус като Донатела Версаче в „The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story“

от на 2017-05-24
 

american-crime-story-20170524

The People v. O. J. Simpson: American Crime Story“, първият сезон от антологията „American Crime Story“, не само ни изненада особено приятно, но и се превърна в един от любимите ни сериали от последните няколко години. Затова следим с особен интерес предстоящите сезони на антологията и държим да ви представим първата официална снимка от трети сезон, посветен на убийството на Джани Версаче през 1997 г. На нея виждаме само Пенелопе Крус в ролята на Донатела (нищо че прилича повече на Парис Хилтън), но се надяваме скоро да получим още снимки или дори някой тийзър, който да представи и останалите участници, сред които са Едгар Рамирес, Дарън Крис и Рики Мартин.

пенелопе круз като донатела весаче

The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story“ се позовава на книгата „Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History“ на Мойрийн Орт и както вече споменахме, разказва за убийството на Джани Версаче (Рамирес) и издирването на убиеца му Андрю Кюнанън (Крис).

Ако се чудите как така „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story“ е третият сезон и вече получаваме снимки от него, а все още не сме гледали втори – FX обявиха, че втори сезон, който е посветен на събитията след урагана Катрина, ще се излъчи през 2018, а трети ще го следва само 6 месеца по-късно. В зависимост от премиерната дата на „Katrina: American Crime Story“ шансът е огромен другата година да видим и двата сезона. След отличния първи сезон, с удоволствие ще заделим време от натоварената си програма и ще се надяваме качеството да не падне. Само за информация, очаква се сезон 4 да е посветен на скандала Клинтън-Люински.

Създатели на „American Crime Story“ са Скот Александър и Лари Каразевски, а сред изпълнителните продуценти са Райън Мърфи и Брад Фалчук („American Horror Story“), Нина Джейкъбсън и Брад Симпсън.

коментари
 
Отговорете »

 
 • cazaril
  2017-05-26 at 10:49

  Изборът на актьор за О-Джей-Симпсън беше доста нелеп, въпреки че Куба се раздаде. Малко като да избереш Блатечки да играе Любо Ганев, а сега това. Нищо чудно да сложат някой Фасбендър да играе Клинтън.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-05-26 at 10:58

  Ако направят български римейк на „Гардиънс ъф дъ Галакси“, Блатечки ще е идеален за Грут.

  Отговор

Коментирайте