Джейк Джиленхол и Бенедикт Къмбърбач с участие в новия филм на Лука Гуаданино?

от на 2017-05-14
 

Не знаем дали сме го заявявали недвусмислено досега, но доста харесваме италианския режисьор Лука Гуаданино – I Am Love” („Io sono l’amore”) ужасно ни допада, но имаме сантимент и към останалите му, все още малко на брой игрални филми, в това число и „Голямото плискане”, и нямаме търпение да гледаме представения в Сънданс и още отсега спряган за „Оскар” „Call Me by Your Name” с Арми Хамър.

В момента Гуаданино приключва работата си по римейка на хорър класиката на Дарио Ардженто „Суспирия” (с участието на любимката на Гуаданино Тилда Суинтън), за който писахме наскоро покрай новината, че Том Йорк се заема с писането на музиката, но вече подготвя следващия си проект, който звучи повече от интересно.

Deadline съобщават, че Лука Гуаданино ще режисира трилър по сценарий на Стивън Найт („Източни обещания”, „Locke”, „Peaky Blinders”), а за главните роли се спрягат любимците на жените от близкото ни обкръжение Бенедикт Къмбърбач и Джейк Джиленхол. За историята все още не се знае абсолютно нищо, освен че ще се фокусира върху двама приятели – бизнес магнат и журналист, и ще има намесена жена, която също ще има важна (и голяма) роля. Ловим бас, че в тази роля ще видим Тилда Суинтън.

Филмът ще бъде продуциран от Studiocanal и ако всичко е наред, а ние стискаме палци и на краката да е, се очаква снимките да почнат в началото на следващата година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Salvador DiCaprio
  2017-05-14 at 18:22

  Щом Джиленхол(един от любимите ми съвременни актьори) участва, филмът със сигурност ще ме изтласка. Сигурен съм че и Къмбърбач силно ще ме впечатли, във някоя оскарова роля най-вероятно ще се въплъти. Само за Тилда Суинтън оставам леко скептичен- добра е, но ако филмът е себичен? Обикновено, когато европейски режисьори правят „световно“ кино, то най-често е наистина добро, което ме кара да вярвам че крайният резултат ще е истинско чудо!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-05-14 at 19:08

  Гуаданино не е никак случаен тип, затова и тайно се надявам, че новият „Суспирия“ ще става за чеп.

  Отговор

Коментирайте