Днес е Великден! И нямаме предвид възкресението на едно от божествата, в които вярват голяма част от хората, населяващи скромната ни, изолирана от безкрайните пусти космически пространства планета – това е просто съвпадение. Днес е денят, в който обявяваме датата и мястото на „The 7th Annual Operation Kino Meeting”.

Точно така, време е за тазгодишната ни сбирка, тъй като миналата седмица навършихме седем години (по традиция не го отбелязваме с равносметки и патетични благодарствени излияния – всеки от нас знае какво дава за сайта и какво му коства това, няма нужда от афиширане от типа „вижте ме, колко съм важен”). Това ще рече, че вече никой не може да ни обвини, че ни липсват първите седем години. За протокола, новата ни „по-мъдра” възраст не означава, че сега изведнъж ще пораснем и ще станем апатични, лишени от страст критикари – нямаме такова намерение, даже напротив, смятаме да си останем същите и занапред. Просто вече имаме сериозен „milеage”, който да ви хвърляме в лицето, когато казваме, че не сте прави по отношение на някой филм – дали в коментарите, дали на живо.

И като казахме на живо, тази година сменяме леко пейзажа и „The 7th Annual Operation Kino Meeting” ще се проведе на 22-ри април (събота) от 20:00 часа в Bar 8/24 с адрес ул. „Шишман” №24 в София. За повече подробности може да видите фейсбук  на бара или картата по-долу.

За тази сбирка няколко човека са се амбицирали и ще дойдат маскирани като филмови герои, така че ако имате някакви идеи за филмови костюми, заповядайте, няма да сте единствените, които ще се излагате. Иначе и обикновени филмови тениски ще свършат работа, но дори и те не са задължителни – няма да връщаме никого. Тортата също е поръчана и, смеем да твърди, се очертава като една от най-добрите ни до момента, а в допълнение може и да почерпим по питие. Но кой знае, ще трябва да дойдете, за да разберете.

П.П. За малко да забравим да отбележим задължителното: абсолютно всички вие, които четете тези редове, сте поканени да се присъедините към нас, без значение дали посещавате сайта редовно или това е първият ви път. Поканени са и всички ваши приятели, които искате да си доведете за допълнителна компания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. удобен повод да се изфукам със Star Lord якето си….. дано е студено

  2. Ако Касабов се облече като Rocket Raccoon, аз ще съм Groot и цяла вечер ще го качвам на клона <3

  3. Жалко, пак ще пропусна, понеже ако всичко се развие по План Б при мен, ще кацна в София на 03.05. Искаше ми се да дойда и да се видя с всички вас на живо, но пак не уцелих момента. Обаче, ако имате път към Бургас, може да се отбиете в кв. Долно Езерово – ще си направим барбекю в двора на къщата 🙂

    Поздрави