В случай, че не сте в течение, от Universal са се наели да вдъхнат нов живот на иконичните си чудовища и да ги върнат на големия екран в една обща вселена. Първи в списъка е „Мумията”, чийто нов трейлър определено ни разочарова. Вероятно е да последват римейки и на „The Wolf Man“, „Ван Хелзинг” и „Франкенщайн”. Нямаме идея какво да очакваме и заслужава ли си изобщо да сме оптимисти, но едно е сигурно, дори за момент не сме очаквали, че „Чудовището от черната лагуна” ще получи своя шанс за нов живот.

Съвсем скоро стана ясно, че Уил Бийл работи по сценария на римейка. Припомняме ви, че оригиналният филм разказва за експедиция по Амазонка, по време на която изследователи откриват ужасяващ хибрид между човек и риба.

Последният ангажимент на Бийл беше „Аквамен”, така че предполагаме има някаква логика той да се захване с филма за чудовището. Ще остане „под вода” така да се каже. Ще видим какво ще стане, но засега сме по-скоро скептични, тъй като Бийл за съжаление е автор на сценария на един от най-разочароващите филми, които сме гледали през последните години, а именно „Гангстерски отдел”. Да се надяваме тук да му се получат нещата.

Който е пропуснал класиката от 1954 г, може да си я припомни от тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *