Истински борбените хора (и творци) са готови на всякакви предизвикателства, за да поддържат духа си жив. След шокиращия дебют през 2011 „The Snowtown Murders”, обявен за един от най-добрите австралийски филми, правени някога, Джъстин Кързел направи „Макбет” и го представи в Кан, а след това и адаптация по компютърната игра „Assassin’s Creed” (това творение надали може да се нарече по друг начин, и заслужено се провали в очите на публиката). В последните два проекта режисьорът разчиташе и на силата на Майкъл Фасбендер, на когото бяха поверени главните роли. В момента Кързел очевидно се отърсва от лошите спомени – и поема към нова идея за филм.

Предстоящият проект на 42-годишния австралиец се нарича „Ruin”, сценарият е дело на Мат и Райън Фирпо, а сюжетът ще се завърти около бивш нацистки капитан, който се впуска в преследване на членовете на неговия собствен SS-овски „отряд на смъртта” в следвоенна Германия, като може би целта му е да изкупи отчасти своята собствена вина?…

Други подробности не са известни – не е ясно кое студио би се ангажирало с продуциране на проекта (особено в светлината на провала на „Assassin’s Creed”), нито се споменава нещо за ангажименти на актьори… Защо ли ни изниква пред очите образа на лейтенант Арчи Хикокс с неговото брилянтно владеене на немския език?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *