Много накратко: по-късно днес или утре сутринта се очаква първият трейлър на „Kingsman: The Golden Circle” – подготвяното от Матю Вон продължение на собствения му хит „Kingsman: Тайните служби”, създаден по комиксите на Марк Милър. По този повод, през изминалите няколко дни, в интернет се появиха две тийзърчета от задължителния тип за всяка модерна рекламна кампания на голям, комерсиално ориентиран филм.

Заедно с видеата ви предлагаме и две снимки от списание Empire, които не сме ви представяли до момента.

channing-tatum-kingsman taron-egerton-kingsman

В „Kingsman: The Golden Circle” познатите герои са изправени пред ново предизвикателство. Когато тяхната главна квартира е разрушена и целият свят се оказва заложник на „лошите”, пътят им ги отвежда до съюзническата шпионска групировка в САЩ, която носи името „Statesman” още от времето, когато и двете организации са били създадени. В новото приключение, което поставя на изпитание силата и възможностите на агентите и в двата елитни шпионски отряда, техните екипи се обединяват, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света – упражнение, което неусетно се превръща в навик за Егси…

Режисьор на „Kingsman: The Golden Circle” е Матю Вон, сценарият отново е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комиксът на Марк Милър и Дейв Гибънс. В ролите влизат четирима носители на „Оскар” – Колин Фърт, Джулиан Мур, Джеф Бриджис и Хали Бери, както и Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Педро Паскал, Чанинг Тейтъм и сър Елтън Джон.

Премиерата на филма е 29 септември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *