Трейлър и плакат на „The Hero” със Сам Елиът

от на 2017-04-19
 

Обожаваме Сам Елиът и се чудим защо не го виждаме по-често в главни роли (сега без да използваме интернет се мъчим да се сетим кога последно сме го гледали в такава и не успяваме). Затова с радост приветстваме появата на „The Hero”, в който той играе своеобразна рефлекция на самия себе си – диагностициран с рак на простатата застаряващ „character” актьор, който прави оценка на живота и кариерата си. Едновременно с това, героят му започва връзка с много по-млада от него, непокорна жена и опитва да се сближи с отчуждената си дъщеря.

Ето какво казва Елиът за ролята си:

Този филм беше възможност наистина да рискувам, след 50 години на вероятно доста скучни и еднопластови образи.

Освен Сам Елиът в „The Hero” участват неговите емблематични глас и мустаци, Ник Оферман, Кристен Ритър, Лора Препон и съпругата на Елиът в реалния живот,  вече доста възрастната (някога ужасно красива) Катрин Рос от „Абсолвентът” и „Бъч Касиди и Сънданс Кид. Вижте ги в първия трейлър на филма.

Не изглежда като нещо много оригинално, но този тип истории нямат претенции за подобно нещо. Отзивите от Сънданс са положителни в по-голямата си част, като основен акцент е изпълнението на Елиът, така че имаме твърдото намерение да дадем шанс на филма. Единственото, което ни притеснява е режисьорът Брет Халей („The New Year”, „I’ll See You in My Dreams”), който не ни е предлагал нищо, което да ни направи добро впечатление.

Вижте и два постера

 

плакат the-hero-poster-2-20170419

Премиерата на „The Hero” е на 9 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • penzata
  2017-04-19 at 11:19

  Хубав каст (за първи път и Препон да не дразни) и любимата ми лук-бек-ат-йор-лайф семпла история. Дори и само, заради огромната харизма на Сам Елиът ще си заслужава (един Гост Ридър изтраях, само заради епизодичната му роля :)).

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-19 at 12:02

  Елиът е супер :)

  Отговор

Коментирайте