Първи трейлър на „Annabelle: Creation” на Дейвид Сандбърг

от на 2017-04-02
 

Ако трябва да сме честни, писна ни да ни занимават с куклата Анабел, за която вече има няколко филма. Всичко тръгна от „Заклинанието” („The Conjuring”), като след това беше пуснат и първия „spin-off”, озаглавен „Анабел” (режисиран от Джон Р. Леонети)

Този път е ред на Дейвид Сандбърг („Не гасете светлината”) да се пробва да разкаже зловеща история покрай обладаната кукла. Отново продуциран от Джеймс Уан („Заклинанието”), филмът разказва origin story-то на куклата Анабел (докъде я докарахме). Ето малко по-подробен синопсис:

Действието в „Annabelle: Creation” се развива няколко години след трагичната смърт на малко момиче – дъщеря на майстор на кукли и неговата съпруга. Двамата приемат в дома си монахиня и няколко момичета от сиропиталището, които скоро стават жертви на обладаното творение на майстора – Анабел.

От Warner Bros. ни предлагат първия трейлър:

Не я оставиха тая кукла и това е. Ако успеят да направят още един филм („Annabelle:Resurrection”например) ще ги признаем. От видяното по-горе съдим за генеричен, може би не зле направен хорър филм, използващ повечето досадни тропи на жанра. Очаквано невдъхновен и в никакъв случай нещо, което на всяка цена бихме гледали. Едно от малкото неща във „франчайза”, което ни харесва, е, че действието се развива през изминалите десетилетия.

Не сме сигурни, че ще ви занимаваме повече с този проект, но няма да се заричаме, в случай, че чуем интересни отзиви отвъд океана. Оставяме ви с един постер:

плакат

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте