Нов трейлър на „Трансформърс: Последният рицар“

от на 2017-04-12
 
Рицари, къртечници и роботи.

Рицари, картечници и роботи.

Наясно сме, че вече сигурно ви е писнало от рекламната кампания на новото отроче на Майкъл Бей – петата част за коли-роботи „Трансформърс: Последният рицар”. Повярвайте ни, на нас също, но съдейки по отличната посещаемост у нас и в чужбина, вярваме, че има достатъчно фенове, които биха оценили един нов трейлър, който дебютира преди минути. За незапознатите (блазе им!) предлагаме да прочетат за какво става въпрос:

Трансформърс: Последният рицар” разтърсва митологията на франчайза и предефинира значението на думата „герой“. Хора и Трансформъри са на война, Оптимус Прайн е заминал. Ключът към нашето бъдеще лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на Трансформърите, които са идвали преди. Спасението на света ни зависи от необичаен съюз – между Кейд Ягър (Марк Уолбърг), Бъмбълби, английски лорд (Антъни Хопкинс) и оксфордски професор (Лора Хадок).

Вижте въпросния трейлър:

Не сме съвсем сигурни, но това може би е най-добрата реклама до момента. И с това нямаме предвид, че в нас се е зародила някаква надежда за що-годе качествен филм, просто виждаме повече от историята и мащаба и сякаш ни се иска да отидем на кино, дори заради радостта да го оплюем, ако е като предишните. Хич не ни се връзват тия рицари от началото на трейлъра. Изглежда като слаб опит да се развие някаква митология, която евентуално да се използва в следващите 15 филма. Колкото до твърденията на Антъни Хопкинс, че Майкъл Бей е режисьор от ранга на Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг, просто ще ги подминем без коментар.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента, където са складирани всички рекламни материали, които са излизали до момента.

Режисьор на „Трансформърс: Последният рицар“ („Transformers: The Last Knight“)е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс, Джон Гудман, Джош Дюмел, Лора Хадок, Изабела Монер, Станли Тучи, Джон Туртуро, Питър Кълън, Сантяго Кабрера и други.

Премиерата е 23 юни 2017.

 

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2017-04-12 at 17:13

  Майкъл Бей МОЖЕШЕ да стане режисьор от ранга на Спилбърг… ако не беше толкова несериозен и не си губеше времето и таланта с такива многомилионни чекии. Верно, трябва хляб да се яде и супермоделки с хайвер да се хранят, ама… Сега вече е късно за каквото и да е..

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-12 at 18:38

  CGI-гняс.

  Отговор

 • X-Force
  2017-04-12 at 19:21

  Казвал съм го хиляди пъти и пак ще го кажа: Майкъл Бей е факир с камерата! Страхотен режисьор, но за съжаление когато говорим за Трансформърс явно думата „сценарий“ не присъства в речника му. В крайна сметка ще гледам филма на възможно най-големия екран, но ще си изключа мозъка за 3 часа.

  Отговор

 • heinrich
  2017-04-12 at 19:59

  АМАН ОТ ТОЛКОВА АМЕРИКАНСКИ ПАТОС……….

  Отговор

 • Кристиян Атанасов
  2017-04-13 at 12:10

  мамка му, знам че ще е тъп на копили, ама ебахти кадрите има тука, направо ми изкапаха очите! Бахти якото! 😀

  Отговор

  • radi
   2017-04-13 at 13:52

   Ще го гледаш на кино, знам аз


  • Кристиян Атанасов
   2017-04-16 at 19:55

   Познаваме ли се? :)


  • UZUMAKI
   2017-04-16 at 23:57

   He ce познавате, Ради е местният Мунчо с почти винаги неадекватни коментарни включвания :)


Коментирайте