Последен трейлър на „King Arthur: Legend Of The Sword” на Гай Ричи преди премиерата след месец и половина? Warner Bros. действаха по този проект като почитаели на тангото – две напред, една назад. Манекенски снимки, добър трейлър, скучен тийзър, отлагане на премиерна дата и какво ли още не…

На този етап 12 май изглежда като подходяща позиция за филма – непосредствено преди (традиционно очакваната) лятна „мелачка” от боксофисни блокбастъри и много се надяваме резултатът на кино да опровергае сериозния и до голяма степен основателен скептицизъм, с който подхождаме към проекта в новините ни до момента.

Вижте новия трейлър…

Не е като да не сме виждали вече кадрите, от които е композиран този (уж) последен трейлър и макар да не носи чистото Гай-Ричи-усещане, подобно на първия, след края му първата мисъл е „Дай пак, че май пропуснах нещо…” А това значи, че нещата работят – независмо дали се харесват на всички или не. Да се заложи на „железния млат и кървав топор” в подобни митове и легенди от Средновековието често е правилен ход, пък и май добре му се получават гневните изблици на Чарли-то Хънам. Все още е доста дразнещо преиграването му при изтръгването на меча от камъка, но ще го преглътнем в името на обективния поглед върху цялостната картинка. О, и чакаме да видим какви ще са пораженията след развихрилите се бивни и хоботи!

Никой няма да повярва, ако кажем, че няма да гледаме този филм – напротив, очакваме го с нетърпение, независимо от това дали ще го възхваляваме или хулим след срещата с новия Крал Артур.

Ясно е, че в ролите на двамата основни противници са Чарли Хънам и Джъд Лоу (чичото-узурпатор Вортигерн). Останалите познати легендарни персонажи са разпределени между Астрид Берже-Фрисби (Гуиневир), Ерик Бана (Утер Пендрагон), Джимон Хонсу (като ръководителя на съпротивата Бедивер), Ейдън Гилън, Анабел Уолис, Дейвид Бекъм и др.

king_arthur_legend_of_the_sword_ver4_xlg

king_arthur_legend_of_the_sword_ver3_xlg

king_arthur_legend_of_the_sword_ver5_xlg

Режисьор е Гай Ричи, който е и сценарист наравно с Лайънъл Уиграм и Джоби Харълд. Продуценти са Акива Голдсман, Тори Тънъл, Джоби Харълд и Гай Ричи. От страна на Warner Bros. Pictures и Village Roadshow за продукцията отговарят Кейт Адамс и Ния Куикендал.

King Arthur: Legend Of The Sword” ще се появи на екран на 12 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

    1. Може да се окаже по-добър от трейлъра

    2. Ама има некви крейзи елементи 🙂 Не типични

  1. тъй и тъй е останал един макет на землеслон от „Завръщането на краля“
    няма да става зян, я ….

  2. *Въздъх* … Може ли… да спрем да се опитваме да направим Лиъм Хемсуърт и Чарли Хънъм водещи актьори в каквото и да било? Ликовете на двамата трябва да бъдат сложени до определението „безличен“.

    За този филм… Очаквам да е нещо като Man from U.N.C.L.E. Или поне да се опита да бъде. Поддържащият състав изглежда далеч по-интересно от предполагаемия главен герой, когото трябва да подкрепяме.

    1. Лиъм кой от двамата беше, щото Тор си е бая харизматичен, и в сериозни и в комични роли

  3. Според мен не изглежда никак зле.А и мисля,че прекалено голямо внимание им обръщате на тези трейлъри.Не били надъхващи,тоя те хайпнал,другият пък не,кви са тея простотии,важно е филма да се окаже добър.

  4. УАУ!!
    Това ще е ебати тъпотията….
    Единственото интересно нещо беше гигантския слон… и единствения, който ще бъде на ниво в този филм е Джъд Лоу…