Нов трейлър и постери на „Churchill” с Брайън Кокс и Миранда Ричардсън

от на 2017-04-25
 

Вече сме виждали британския трейлър на „Churchill” – една от двете предстоящи биографични драми, посветени на легендарния политик Уинстън Чърчил (другата е очакваният с доста по-голям интерес „Darkest Hour” на Джо Райт с Гари Олдман), а сега е ред и на първата американска реклама.

Ако сте  пропуснали, действието на филма се развива непосредствено преди D-Day през 1944 година, когато едно от най-големите предизвикателства пред силите на Съюзниците е самият Чърчил, който се страхува, че катастрофалните събития от Галиполи през 1915-та, когато загиват над 500 хил. войници, могат да се повторят отново.

В ролята на Чърчил е Брайън Кокс, Миранда Ричардсън е съпругата му Клементин, която изиграва важна роля в промяната на позицията му спрямо D-Day, като генерал Айзенхауер ще видим Джон Слатъри, крал Джордж е Джеймс Пюърфой, а Ела Пърнел е доверената секретарка на Чърчил Хелън, която също изиграва сериозна роля в събитията. Или поне така изглежда от този трейлър. Вижте.

Доста добре изглежда визуално, но май ще е само това. И тук не виждаме нищо, което да ни кара да си мислим, че „Churchill” ще е нещо повече от класическа биография. Както казахме и миналия път, дори и Брайън Кокс не успява да ни вдъхнови особено – готин е, но нищо повече. Все пак сме любопитни да видим крайния резултат, най-малкото заради огромната ни любимка Миранда Ричардсън.

В добавка вижте и няколко невдъхновени постера.

churchill-poster-1-20170425 churchill-poster-2-20170425 churchill-poster-3-20170425 churchill-poster-4-20170425 churchill-poster-5-20170425

Режисьор на „Churchill” е Джонатан Теплицки, по сценарий на британската историчка Алекс фон Тънзелман, която прави своя дебют в киното. В ролите са Брайън Кокс, Миранда Ричардсън, Джон Слатъри, Джеймс Пюърфой, Ела Пърнел, Джулиан Уадам, Ричард Дърдън, Дани Уеб и други.

Премиерата е на 2 юни в Съединените щати и на 6 юни във Великобритания.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте