twin-peaks-entire-mystery-blu-ray-2

Слагайте си шапките и си наливайте кафе, защото новият тийзър на „Туин Пийкс“ е тук и във вече утвърдения стил на рекламната кампания изисква малко от зрителите. Последно видяхме няколко чудесни снимки, представящи част от героите, както и три фантастични постера, а сега идва ред на три типографски ребуса. Тъй като побързахме да ги разрешим, ще представим отговорите им в края на новината, за да не спойлваме удоволствието на всички останали.

А сега се отпуснете, оставете музиката на Анджело Бадаламенти да ви залее с носталгия и разкършете мозъчни гънки:

Ето какво открихме ние:

Where we’re from the birds sing a pretty song and there’s always music in the air
My log has something to tell you
What’s happening with agent Copper

Не се съмняваме, че до ден-два необятното интернет пространство ще бъде залято с теории и идеи, обвързващи трите ребуса с всяка секунда от оригиналния сериал и всеки ред от съпътстващите го книги на Марк Фрост, но на този етап смятаме да се въздържим от коментари. По всичко изглежда, че тийзърите дотук целят да събудят и развълнуват позаспалите (ако въобще има такива) въображения на дългогодишните фенове и засега го постигат, но вече ни се ще един по-дълъг трейлър, който да ни покаже как се е променил любимият град за последните 25 години.

Както сме се цитирали многократно, оригиналният сериал е любимата ни телевизионна мистерия и стръвно поглъщаме всяка подробност около предстоящото възраждане, така че очаквайте всякакви нови подробности при нас.

Туин Пийкс“ се завръща на 21 май, а дотогава „Нещата, които ви разкривам няма да са грешни“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments