Нови постери, viral-снимки и информация за „Пришълецът: Завет”

от на 2017-04-07
 

След поредица телевизионни спотове на „Пришълецът: Завет”, отново е време за, така да се каже, „печатна” реклама. Тя идва под формата на два нови международни постера, както и поредица доста любопитни viral снимки. Към тях прибавяме и наскоро появилата се информация за саундтрака на филма, дело на композитора Джед Кързел.

Започваме първо с плакатите. В светлината на последния страхотен постер смятаме, че филмът на Ридли Скот няма абсолютно никаква нужда от повече реклама от подобен тип (още повече, ако става дума за грозотии като долните), но явно това е само наше мнение.

alien_covenant_ver6_xlg alien_covenant_ver5_xlg

Продължаваме с viral снимките, които представляват рентгенови изображения на членовете на екипажа на „Covenant”, всеки с различно същество в гърдите си. Не смятаме, че това ще се случи в самия филм, а че така се намеква (нещо, което се връзва със споменатия по-горе страхотен постер и с част от кадрите, които сме виждали в трейлърите до момента), че във филма ще има няколко вида ксеноморфи.

ankor cole faris daniels hallett karine ledward lope oram ricks rosenthal tennessee upworth

За финал оставяме официалния синопсис и информацията за саундтрака. Имайте предвид, че имената на отделните песни могат да бъдат спойлърски.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

alien-covenant-soundtrack-list-discovered-43

Alien: Covenant Soundtrack

 1. Incubation
 2. The Covenant
 3. Neutrino Burst
 4. A Cabin On The Lake
 5. Sails
 6. Planet 4 / Main Theme
 7. Launcher Landing
 8. Wheat Field
 9. Spores
 10. The Med Bay
 11. Grass Attack
 12. Dead Civilization
 13. Survivors
 14. Payload Deployment
 15. Command Override
 16. Face Hugger
 17. Chest Burster
 18. Lonely Perfection
 19. Cargo Lift
 20. Bring It To My Turf
 21. Terraforming Bay
 22. Alien Covenant Theme

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте