Международен трейлър и нов постер на „Мумията” с Том Круз и Ръсел Кроу

от на 2017-04-11
 

Доста хора, включително и от нашите редици, останаха разочаровани от последния пълен трейлър на новата версия на „Мумията“ с Том Круз и Ръсел Кроу, с която Universal поставят основите на споделена вселена, включваща най-известните и емблематични чудовища. Има и такива обаче (като автора на тази конкретна новина), на които им хареса. Веднъж приели факта, че филмът на Алекс Курцман няма да е в традициите на класиката на Кapл Фройнд от 1932 г., а ще е доста по-близък до този с Брендън Фрейзър от 1999 г. (и продълженията му), рекламите придобиват съвсем различно звучене и можем да им се изкефим (а надяваме се и на самия филм).

Новият международен трейлър „Мумията“ (предвиден за китайския пазар, където лежат надеждите за голям световен боксофис) общо взето е идентичен с предишния, но иам един-два кадъра, които загатват (чрез героя на Джейк Джонсън), че филмът може да не се взима чак толкова сериозно, колкото изглеждаше първоначално.

В добавка към трейлъра предлагаме официалния синопсис и един нов постер.

Древна кралица (София Бутела – „Kingsman: Тайните служби”, „Стар Трек: Отвъд”), чиято съдба е несправедливо отнета, би трябвало да е затворена за вечни времена в гробница под безмилостната пустиня. Но в наши дни озлобената кралица се събужда и с нея се пробуждат и ужаси отвъд човешкото въображение.

От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „The Mummy” съчетава неочаквано напрежение и вълнения в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.

плакат

Режисьор на „Мумията“ („The Mummy”) е Алекс Курцман („Хора като нас“) по сценарий на Кристофър МакКуори и Джон Спейтс. В ролите са Том Круз, София Бутела, Ръсел Кроу, Анабел Уолис, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Хавиер Ботет и дp.

Премиерата е 9 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-04-11 at 11:28

  Мислех да коментирам, че постерът е грозен, ама в трейлъра мернах Грейс от „Peaky Blinders“ и ми се разтуптя сърцето 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-11 at 13:15

  Meh and double meh…

  Отговор

 • heinrich
  2017-04-11 at 18:49

  Още от самото начало ви ламотех ли ламотех, че този филм ще е много тъп и смотан и, че ще е тотален провал, ама вие не та не….

  Отговор

 • radi
  2017-04-11 at 19:02

  Ако е на нивото на Мумията 1 и 2 , ще го гледам :)

  Отговор

Коментирайте