„Досиетата Х” се завръщат за нови 10 епизода

от на 2017-04-21
 

Добри новини за почитателите на „Досиетата Х”. Въпреки че последният, десети сезон, с който беше възкресен иконичният 90-тарски сериал, не беше толкова успешен, колкото се надяваха всички – отзивите както на критиката, така и на зрителите бяха смесени, от Fox са решили, че си заслужава да му дадат (поне) още един шанс и са дали зелена светлина за нов, 11-ти сезон.

Според информацията на The Wrap се очаква снимките да започнат това лято, с идеята новите епизоди да бъдат излъчени в края на годината и началото на 2018-та. Създателят на сериала Крис Картър отново ще е основната движеща сила, а Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън ще се завърнат в ролите на агентите Мълдър и Скъли – нещо, което се подразбира от само себе си, защото ако едно време беше възможно да има сезон без един от двамата, то днес това е практически невъзможно.

Ето какво споделя президентът на Fox Broadcasting Company Дейвид Мадън:

Иконични герои, богати истории, смели създатели – това са отличителните белези на добро ТВ шоу. И това са част от причините „Досиетата Х” да оставят такъв дълбок отпечатък върху милиони фенове по света. Крис като създател и брилянтната работа на Дейвид и Джилиън продължават да движат този поп-културен феномен и нямаме търпение да видим какви нови мистерии ще разкрият Мълдър и Скъли в следващата част от „Досиетата Х”.

Ако трябва да сме честни, ние също не останахме много очаровани от новия сезон, но все пак се радваме на завръщането на Мълдър и Скъли. Продължаваме да сме фенове и с удоволствие ще се отдадем на нови свръхестествени, извънземни и конспиративни случаи. Стискаме палци за повечко епизоди като „Mulder and Scully Meet the Were-Monster” на Дарин Морган, който се превърна в един от най-любимите ни от цялата поредица. И ето ви нещо крайно: ако не разбирате защо този епизод е страхотен и има 100% одобрение в RottenTomatos, значи абсолютно нищо не разбирате от „Досиетата” и не заслужавате да се наречете фенове!

И накрая още нещо интересно. Очаква се излизането на аудио-книга, озаглавена „Cold Cases”, която ще бъде с участието на Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън и е базирана на комиксите на Джо Харис „The X-Files: Season 10”. Тя ще запълни дупката между филма от 2008 г. „Досиетата Х: Искам да повярвам” и последния сезон, който видяхме. Книгата се очаква на пазара през юли.

Последно ви оставяме с един тийзър постер:

плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • Liubo Ursiny
  2017-04-21 at 10:32

  Е добре де, аз и като малък гледах сериала, и сега го гледам. Не мога да кажа че съм ултра фен, но епизодът със зеленото чудовище беше смешен и дотам. И все пак, защо е толкова култов, колкото твърдите? Не се дръжте so l337, а обяснете нормално, моля. :)

  Отговор

 • Иван
  2017-04-21 at 10:40

  На последния сезон едвам изтърпях първия епизод. Щом „Колонията“ ми харесва повече, за какво иде реч тогава?

  Отговор

 • Слав
  2017-04-22 at 11:58

  За жалост последният бе по скоро разочароващ, доста слаб и далеч от дуна на старите сезони. Някак си не можеш да му повярваш. Може би единствено този епизод ми върна усещането за старите истории, гениален е, даже водих спор с 10тина души относно него.

  Отговор

Коментирайте