Както писахме в предишната ни новина по темата, Деймиън Шазел тепърва ще доказва на хората, скептични към творческото му развитие извън филмите за пианисти/барабанисти, че има в себе си what it takes за по-различна история. Разбира се, ние нямаме подобни предразсъдъци. Като огромни фенове на „La La Land“ не крием, че ни се иска да видим още нещо, което да се върти около музикалните ноти.

Вчера научихме от The Hollywood Reporter, че младият режисьор е поел ангажимент за телевизионен мюзикъл със заглавието „The Eddy”. Историята ще се завърти около собственика и оркестъра в съвременен парижки клуб (доста близо до „La La Land“, може би ще видим някаква закачка с предишния филм). Атмосферата ще е смесица от различните култури, които се съчетават в нощното заведение. Сценарист ще бъде Джак Торн („Хари Потър и Прокълнатото дете“).

Проектът преди време беше предназначен за HBO, но в момента си търси нов дом. След намесата на Шазел може би има вероятност за връщане към телевизионния гигант. Не знаем кога да очакваме „The Eddy”. Ще ви държим в течение, но преди това очакваме биографичния филм за Нийл Армстронг с участието на Райън Гослинг. Интересни времена ни очакват!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *