В края на изминалия уикенд бяхме покрусени от новината за смъртта на един от най-любимите ни актьори Бил Пакстън. И сега с прискърбие (но и мъничко радост от факта, че все пак ще можем да го видим отново на екран) пристъпваме към представянето на трейлъра на един от последните му проекти „Mean Dreams”.

Филмът е дело на режисьора Нейтън Морландо („Edwin Boyd”) разказва за фермерско момче на име Джонас (Джош Уиггинс), което се влюбва в Кейси (Софи Нелис) – често малтретираната дъщеря на местен корумпиран полицай Уейн (Бил Пакстън). Не издържайки на засилващото се насилие двамата младежи решават да избягат, като междувременно Джонас открадва от Уейн сак пълен с пари. Следвани по петите от разгневения полицай, Кейси и Джонас са принудени да вземат съдбовно решение, след което няма връщане назад…

Изглежда ни доста приятно (обичаме подобен тип трилъри) и бихме му хвърлили едно око, дори и да не беше с участието на Бил Пакстън. Тук трябва да отбележим още, че „Mean Dreams” беше показан в Кан на 15-дневката на режисьорите, както и на фестивала в Торонто, от където отзивите бяха доста положителни. С две думи, за нас филмът е задължителен.

Още веднъж, режисьор на „Mean Dreams” е  Нейтън Морландо („Edwin Boyd”), а в ролите са Бил Пакстън, Софи Нелис, Джош Уиггинс, Колм Фиор и други.

Филмът вече беше показан в Канада и Франция, а от 13 април ще дебютира в Сингапур. Щатската премиера все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда доста интересно. Надявам се последния филм на Били да е хубав и с това да остане в Историята

  2. Ужасно ми се искаше да гледам екранизацията на „The Bottoms“, по която работеше 🙁