И друг път сме споменавали, че обожаваме stop-motion анимации и винаги гледаме да сме в час с по-големите проекти, които се случват в момента. Поради тази причина се чувстваме леко засрамени, че не представихме по-рано първия тийзър трейлър на най-новата продукция на Aardman (чиито филми заемат специално място в сърцето ни), озаглавена „Early Man”, от която вече сме виждали едно ранно промо.

Филмът е дело на носителя на четири награди „Оскар” Ник Парк („Бягството на пилето”) и разказва за зората на времето, когато светът е във владение на страховити праисторически същества. За да спясят своя дом, храбрият пещерен човек Дъг (Еди Редмейн) и неговият верен другар, глигана Хогноб, трябва да обединя племето си срещу могъщия лорд Нуут (Том Хидълстън) и неговия модерен (Бронзовата епоха е последният писък на модата) град.

Вижте тизйъра.

Изглежда леко дебилно, но винаги сме харесвали точно този елемент в творчеството на Ник Парк и останалите автори от Aardman, които винаги работят със сърце и душа и това е видин във всеки един от проектите им. Нямаме съмнение, че и „Early Man” ще бъде очарователен във всяко едно отношение.

Освен Еди Редмейн и Том Хидълстън, сред актьорите са даващи гласовете си са Ричард Айоади като Трийбор, мил гигант, който се страхува от собствената си сянка, Селена Грифитс като прагматичната и нетърпяща глупости майка на Трийбор Магма, Марк Уилиамс като Бари, чиито най-добър приятел е скала и Тимъти Спол като Вожд Бобнар, изстрадал лидер и бащина фигура на племето от нетърпими идиоти. Във все още неуточнена роля участва и Мейси Уилямс от „Игра на тронове”.

Британската премиерата на „Early Man” е 26 януари 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *