Смятаме, че много малко хора няма да се съгласят с изказването, че Чарлийз Терън е една от най-хубавите и секси актриси (а и жени като цяло) на всички времена. И в този ред на мисли, е напълно разбираемо, ако рекламната кампания на комиксов филм, в който тя изпълнява главната, роля се завърти около нейната красота и сексапил. Въпрсът дали е правилно ще го оставим за друг път, а сега ще кажем само, че на нас ни харесва и ни носи (и на мъжете и на жените) естетическа наслада.

Става дума за „Atomic Blonde” (доскоро известен като „The Coldest City“), от който  в края на февруари видяхме атрактивен остер. Филмът е адаптация на комикса „The Coldest City” на Антъни Джонстън и Сам Харт, разказващ за най-смъртоносния агент на MI6 Лорейн Броутън. Действието се развива в Берлин в края на 80-те години на ХХ в., където Броутън трябва да разбие безскрупулна група за шпионаж, която поради неизвестни причини е убила агент под прикритие.

Утре предстои дебютът на първия трейлър и като подгрявка получаваме два кратки тийзъра, които както казахме в началото, наблягат на сексуалното излъчване. Вижте.

Заедно с видеата дебютираха и три снимки (една от тях виждате най-горе), разкриващи ни Лорейн Броутън в действи и предлагащи и първия ни поглед към героя на Джеймс Макавой Дейвид Пърсивал – назначеният за командир на станцията на Нейно величество в Берлин, който помага на Броутън да се ориентира в местната смъртоносна игра на шпиони. Повече подробности за сюжета може да научите от синопсиса по-долу.

джеймс макавой и чарлийз терън

charlize-theron-atomic-blonde-img02-20170309

Ноември 1989. Комунизмът се руши, скоро ще падне и Берлинската стена. Но преди да се случи това трябва да бъде разрешена още една загадка. Преди две седмици агент под прикритие от MI6 е убит в Берлин. Той е пренасял информация, предоставена му в Източния блок – списък с всички агенти и шпиони, които работят в Берлин, независимо от това коя страна ги е вербувала. Подобен списък обаче не е открит у него след смъртта му. Време е Лорейн Броутън, опитен шпионин без връзки с Берлин, да се заеме с тази „бомба със закъснител”, като в историята не липсват акценти върху обществените вълнения, контра-шпионажа, отстъпление накриво и тайни покушения – и всичко това се случва, за да бъде открит въпросният ценен списък и да бъдат спасени британските агенти, включени в него…

Режисьор на „Atomic Blonde” е Дейвид Лийч („Джон Уик” и предстоящия „Deadpool 2”), по сценарий на Кърт Джонстад. В ролите освен Чарлийз Терън, ще видим Джеймс Макавой, Тоби Джоунс, Еди Марсан, София Бутела, Джон Гудман и други.

Премиерата на филма е по време на SXSW на 12 март, а по кината ще може да бъде видян от 28 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments