Вече ви представихме първия трейлър на „The Promise” на Тери Джордж („Хотел Руанда”), който събира на едно място двама от любимите ни актьори – Крисчън Бейл и Оскар Айзък. Историята се върти покрай арменския геноцид от началото на миналия век, но ние не сме особено ентусиазирани.

С наближаващата пролетна премиера получаваме един малко по-обстоен трейлър, който ви предлагаме да видите по-долу. Този път няма да коментираме, тъй като вече изразихме опасенията си за сантиментална история от рода на „Търсачът” на Ръсел Кроу. От видяното днес скептицизмът ни се затвърдява още повече. Предлагаме ви да си припомните официалния синопсис и да видите новия трейлър:

Майкъл е скромен арменски аптекар, който напуска селото си и заминава за Константинопол да учи медицина. Крис е американски фотожурналист, който е дошъл в страната да отразява геополитическите промени и има връзка с талантливата Ана – образована в Париж арменска художничка. Когато Майкъл и Ана се срещат, общият им произход води до привличане, което превръща двамата мъже в противници. След като турците се включват във войната на страната на Германия, Османската империя се обръща срещу етническите малцинства. Въпреки личните си конфликти, всички трябва да намерят начин да оцелеят, докато историческите събития обхващат живота им.

За финал ви предлагаме няколко снимки:

14453©joseharo.RAF

11568©joseharo.NEF

35466©joseharo.RAF

04938©joseharo.NEF

43189©joseharo.RAF

Както вече споменахме, режисьор на „The Promise” е Тери Джордж, а в главните роли са Крисчън Бейл, Оскар Айзък, Шарлот Ле Бон, Джеймс Кромуел, Жан Рено, Раде Шербеджия, Шорех Агдашлу и други.

Премиерата е на 21 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *