През изминалите няколко дни чухме доста новини за прекратяването на „Терминатор” франчайза или поне на посоката, която му бе зададена с ужасния „Терминатор: Генисис”, за връщането на правата при „бащицата” Джеймс Камерън и всякакви други половинчати информации, слухове и спекулации, за които, честно казано, въобще не ни дреме, тъй като не вярваме наистина някога да се свърши с поредицата.

Единственото, на което може да бъде сложено край (но и тук е спорно, защото напоследък ставаме свидетели на възкресяването на герои на отдавна починали актьори), е участието на Арнолд Шварценегер и честно казано, ние приветстваме този момент, въпреки че той беше най-хубавото нещо в „Генисис”. Просто ще се радваме да го видим да продължи кариерата си извън познатите образи (и комфортната зона на екшън филмите) с роли като тази в „Aftermath” на Елиът Лестър („Nightingale“), който се сдоби с нов трейлър.

Вече сме ви представяли филма, но ще припомним, че той е продуциран от Дарън Аронофски и вдъхновен от действителни събития. В центъра на историята е самолетна катастрофа, която преплита съдбите на Пол (Скут МакНейри) – служителя от службата по въздушен контрол, който я причинява по невнимание, и Роман (Шварценегер), който губи жена си и детето си в нея.

Ето новия трейлър.

Както казахме и миналия път, харесва ни как изглежда филмът и Шварценегер ни стои доста добре в ролята. Надяваме се и крайният резултат да ни допадне – не очакваме някакви чудеса, но една адекватно направена класическа емоционална драма за човешка трагедия ще ни дойде добре. И отново повтаряме, че ще сме доста по-доволни, ако запазят финала, какъвто е в оригиналната история (четете за нея тук на ваша отговорност).

Вижте и новия постер, който е доста по-лош от предишния.

плакат

Режисьор на „Aftermath” е Елиът Лестър, по сценарий на Хавиер Гуйон, а сред продуцентите е Дарън Аронофски. В ролите са Арнолд Шварценегер, Скут МакНейри, Маги Грейс, Мартин Донован, Кевин Зегърс, Глен Моршоуър, Хана Уеър и други.

Премиерата е 7 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Kpaйно време е да видим Арни в нещо качествено. Последният му смислен филм сигурно е отпреди 15-20 години…

  2. Арни ако направи един „Конан“ в духа на „Логан“, няма да сгреши.

    1. Говореше се, че ще прави продължение на Конан 1. И ще го играе като стар

    2. Аз пък мислех, че ще го играе като юноша 😀

    3. При днешните CGI технологии, може да го играе и като вафла. 🙂

  3. „При днешните CGI технологии, може да го играе и като вафла. :)“

    Кукуруку