Както вече ви информирахме, любимият ни Николас Рефн даде на пауза очаквания от нас шпионски трилър „The Avenging Silence“ в името на телевизионна поредица за Amazon под не толкова звучното заглавие „Too Old To Die Young“. Датчанинът се е ангажирал с режисурата и писането на сценария, а стилистично епизодите ще се доближават до трилогията „Pusher”, с която Рефн започна кариерата си.

Преди няколко дни научихме, че в главната роля ще видим Майлс Телър, когото доста харесахме в „Камшичен удар” и „War Dogs”. Ролята му ще бъде на полицай, наскоро изгубил партньора си. Въпреки непрежалимата загуба той трябва да си партнира с мъжа, убил приятеля му. Двамата се потапят в подземния свят на Ел Ей, където ги очакват наемни убийци, членове на Якудза, асасини от картела, руски мафиоти и банди от тийнейджъри убийци. Направо ни става смешно от кеф.

Too Old To Die Young” ще бъде първият голям телевизионен проект както за Телър, така и за Рефн, който до момента може да се похвали само с няколко епизода на „Случаите на г-ца Марпъл”. Снимките се очаква да започнат тази есен, което ни подсказва, че ако сме късметлии, може би догодина ще гледаме сериала на малкия екран. Стискаме палци!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Интересно… като видях снимката и после заглавието на проекта, си помислих, че става въпрос за биографичен филм за Елвис Пресли – на тази снимка приликата е поразителна, а и заглавието някак пасва ?