В края на миналата година ви представихме обещаващия първи трейлърThe Secret Scripture” на Джим Шеридан („My Left Foot”, „In The Name Of The Father”). Ирландският режисьор, който е номиниран за цели шест награди „Оскар”, но все още не е удостоен с големия приз на Академията, е сред хората, които следим, а когато става въпрос за любопитна история и страхотен актьорски екип, няма как да пропуснем.

В основата на филма е романът на Себастиан Бари, който разказва за любовта и загубата на Роуз (Руни Мара) в Ирландия през 40-те години. Момичето привлича погледите на няколко мъже в града, включително на местното отче (Тио Джеймс), но в сърцето ѝ има място само за чаровния млад пилот на боен самолет (Джак Рейнър). Роуз прекарва по-голямата част от живота си в психиатрична клиника (в ролята на възрастната героиня е Ванеса Редгрейв), а истината има шанс да излезе наяве благодарение на искрения интерес и съчувствието, което проявява един психолог (Ерик Бана).

Вижте новия трейлър:

За съжаление, отзивите засега не са особено добри, което малко ни смущава, но в никакъв случай не ни отказва да гледаме филма. Историята ни изглежда интересна, виждаме любими актьори и няколко изключителни кадъра. Отделно ужасно харесваме и уважаваме Джим Шеридан, така че няма да пропуснем. Освен това – Руни Мара ftw!

Премиерата е 19 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *