Финален трейлър, поглед зад кулисите и постер на „Дух в броня”

от на 2017-03-31
 

Днес е премиерата на „Дух в броня” на Рупърт Сандърс със Скарлет Йохансон (по този повод ще раздадем и няколко награди) и решихме, че е подходящо да отправим един последен рекламен поглед към филма с финалния трейлър (включващ оригиналната музика на Кенджи Кавай, в която има и български мотиви), който дебютира преди няколко дни.

В случай, че имате нужда, припомняме, „Дух в броня” е игралната интерпретация на едноименната манга и аниме класиката на Широ Масамуне и Мамору Оши и разказва историята на Майора (Скарлет Йохансон) – единствен по рода си киборг от специалните служби, част от елитния боен отряд Section 9. Отдадени на задачата да се борят с най-опасните престъпници и екстремисти, те се изправят срещу враг, чиято единствена цел е да изтрие от лицето на земята подобренията на Ханака Роботикс в областта на кибер-технологиите.

Заедно с трейлъря ви представяме и две задкулисни видеа, в които Адам Савидж („Mythbusters”) от Tested гостува в работилницата на WETA Workshop, които отговарят за ефектите на филма, както и един пореден плакат.

плакат

Режисьор на „Дух в броня” („Ghost in the Shell”) е Рупърт Сандърс („Снежанка и ловецът”), сценарият е дело на Джонатан Херман („Straight Outta Compton”) и Джейми Мос („Street Kings”). Продуценти са Уилям Уийлър, Ави Арад и Стивън Пол, а Майкъл Костиган, Джефри Силвър, Тетсу Фуджимура и Митсухиса Ишикава са изпълнителни продуценти. В ролите са Скарлет Йохансон, Майкъл Пит, Пилоу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош, Каори Момои, Майкъл Уинкот и други.

Премиерата е 31 март 2017 на 3D, IMAX 3D и 4DX.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2017-03-31 at 11:12

  Въпреки относително позитивните, но явно подвеждащи, ранни ревюта филма усещам, че ще е стабилна брадва от нивото на римейковете на „Робокоп“ и „Зов за завръщане“, които доста некадърно се провалиха в претенцията си да преразкажат историята и да уловят есенцията и идеята на оригиналите. Сутринта поразгледах днешните, вече официални ревюта и общо взето положението е „отвратени и ядосани фенове, не особено впечатлена масова публика“. Ако бяха заложили на някой, който си има хал хабер от научна фантастика и правилното й адаптиране можеше и да стане нещо по-задълбочено и запомнящо се, но явно тоталния занаятчия Рупърт Сандърс е заложил на обичайния безопасен „all style, no substance“ Холивудски прийом, с който де факто се е подиграл с първообраза. Бокс офис и попкултурния кьор-фишек им е в кърпа вързан, въпреки лекия оптимизъм, който ме беше налегнал тея дни.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-03-31 at 11:56

  Продължавам грам да не се вълнувам от тоя филм.

  Отговор

 • radi
  2017-03-31 at 13:03

  Утре може да видя дали е брадва или чук :)

  Отговор

Коментирайте