461316.jpg-r_1280_720-f_jpg-q_x-xxyxx

Все още не сме преживели ужасния мискаст и слабото изпълнение на Емилия Кларк като Сара Конър в „Терминатор: Генисис” (не че само тя беше виновна, че филмът е трагичен) и ни се присвива сърцето от факта, че ще участва в самостоятелния „Star Wars” филм за Хан Соло. Също така не я харесваме и като Майката на драконите Денерис Таргариен в „Игра на тронове”, въпреки че там някак ѝ се получават нещата и липсата на истински актьорски талант не дразни чак толкова.

Казваме всичко това, за да илюстрираме по-ясно противоречието, че въпреки очевидната неприязън, която изпитваме към нея, имаме желание да видим новия ѝ филм (всъщност той е стар, но чак сега намира разпространение) „Voice From the Stone”, който вече сме представяли с кратък тийзър трейлър, снимки и задкулисни видеа. Филмът е дело на режисьора Ерик Д. Хоуел, по сценарий на Андрю Шоу, който адаптира едноименния роман на Силвио РафоLa Voce Della Pietra”.

Voice From the Stone”, описван от режисьора като „Хичкоковска приказка”, е ситуиран през 50-те години на ХХ век, в отдалечен замък в Тоскана и разказва за младата, уверена и добросърдечна медицинска сестра Верина (Кларк), която е наета да помогне на малкия наследник на замъка Джейкъб, който онемява след ненадейната смърт на майка му. Колкото повече Верина се сближава с Джейкъб и баща му (Мартон Чокаш), толкова повече се изпълва с увереност, че малкото момче е попаднало под влиянието на силна личност от друго измерение, хваната като в капан сред каменните стени на имението – защото този дух започва да преследва и нея самата…

Вижте новия трейлър:

Не изглежда като кой знае какво (въпреки че чисто визуално и като атмосфера стои доста добре), но ние харесваме подобни готически истории и както казахме в началото, имаме желание да гледаме филма. Дори ни се струва, че този тип роля ѝ отива на Кларк и няма да се разсърдим, ако участва повечко в подобни филми и стои далеч от екшън героини и блокбастъри.

Вижте и няколко нови снимки, плюс два постера.

voice-from-the-stone-emilia-clarke-image-3

voice-from-the-stone-emilia-clarke-image-1

voice-from-the-stone-emilia-clarke-image-7

voice-from-the-stone-emilia-clarke-image-2

voice-from-the-stone-emilia-clarke-image-4

636247823775772323-dscf0793

MV5BMTU5OTg5NzQ4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTI3MTI0MzE@._V1_SY1000_CR0,0,685,1000_AL_ MV5BNzQzNzc2MDQ3OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTU2NzU2MTI@._V1_SY1000_CR0,0,713,1000_AL_

Още веднъж, режисьор на „Voice From the Stone” е Ерик Д. Хоуел, а сценарият е дело на Андрю Шоу, който адаптира едноименния роман на Силвио Рафо „La Voce Della Pietra”. В ролите са Емилия Кларк, Мартон Чокаш, Катерина Мурино, Кейти Линдър, Едуард Дринг, Лиса Гастони и други.

Премиерата е 28 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *